Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Survivor 5: «Θέλω να πω...» - Ξέσπασμα Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή του (photo)

Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμά του

10 Μαΐου 2022 08:09
Survivor 5: «Θέλω να πω...» - Ξέσπασμα Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την αποβολή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παρότι θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου, τελικά αποβλήθηκε από αυτό καθώς παραβίασε έναν από τους πιο βασικούς κανόνες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης έπειτα από έναν έντονο διάλογο με τον Τάκη Καραγκούνια, κινήθηκε απειλητικά προς τον συμπαίκτη του χτυπώντας τον.

Η παραγωγή, μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισε να αποβάλει τον παίκτη ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το μεσημέρι ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

 Γιώργος Κατσαούνης

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor spoiler 11/05 αποχώρηση: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο από το Survivor 5!

Survivor spoiler 11/05: Πανικός στο Survivor 5 για ακόμα μια εβδομάδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι 4, αφού οι δύο ομάδες κέρδισαν από μια ασυλία η καθεμία!

Συγκεκριμένα την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι μπλε με αποτέλεσμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου να βρεθεί στον τάκο, ενώ την δεύτερη κέρδισαν οι κόκκινοι και τον τάκο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Από τις ατομικές ασυλίες δόθηκαν υποψήφιοι επιπλέον ο Απόστολος Ρουβάς (από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) και ο Άρης Σοϊλέδης (από τον Τάκη Καραγκούνια)! Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Τι αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές ψηφοφορίες, καθώς στον τάκο έχουν βρεθεί δύο πολύ δυνατά αγωνιστικά παίκτες και δύο που έχουν αποδείξει πως έχουν την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού και τον δικό τους κόσμο!

Survivor spoiler 11/05 αποχώρηση

Η αλήθεια είναι, πως όπως σας έχουμε αποκαλύψει από την Δευτέρα (09/05), μεγάλο φαβορί στα μάτια και μόνο (χωρίς να έχουμε πληροφορία) είναι ο Απόστολος Ρουβάς! Τους λόγους σας τους εξηγήσαμε χτες και μπορείτε να τους ξαναδιαβάσετε εδώ.

Από εκεί και πέρα, με σχεδόν ίσες πιθανότητες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν φαντάζει και πολύ δυνατός για να παραμείνει και δεν θα μας κάνει έκπληξη τελικά να κρατήσει τον.... Απόστολο Ρουβά στο παιχνίδι! Οι μόνοι που πιστεύουμε ότι έχουν δεδομένη την παρουσία τους και τη νέα εβδομάδα στο Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης! Και ο λόγος είναι πως εκτός από εξαιρετικοί αγωνιστικά παίκτες είναι αρκετά δυνατοί και στις ψηφοφορίες.

Επομένως η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ Απόστολου Ρουβά και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ! Μόλις έχουμε το οριστικό spoiler θα σας ενημερώσουμε πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr! Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share