Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Κάγκελο» ξαφνικά η Κάτια Ζυγούλη: «Η σχέση μου με τον Σάκη Ρουβά μετά από 2 μέρες...»

Βγήκαν όλα στη φόρα!

27 Μαΐου 2024 23:56
«Κάγκελο» ξαφνικά η Κάτια Ζυγούλη: «Η σχέση μου με τον Σάκη Ρουβά μετά από 2 μέρες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έγιναν σχετικά με τον Σάκη Ρουβά, με το γνωστό τραγουδιστή να βλέπει συνάδελφό του να μιλά για τη συνεργασία τους και το τι είχε συμβεί και τον είχε ενοχλήσει.

Στην προ εβδομάδων εμφάνισή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Μπάμπης Στόκας είχε αναφερθεί και στην συνεργασία που είχε με τον Σάκη Ρουβά.

«Έχω περάσει ωραία στις συνεργασίες που έχω κάνει. Με μία μόνο φρίκαρα αλλά οκ. Στη φάση όταν έπαιξα με τον Ρουβά. Ξεκινήσαμε για δυο μέρες.

Εμένα με είχαν ζαλίσει, αν και έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο και όλα αυτά. Γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Δεν το λέω έτσι.

Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε. Χαλάει το σχήμα γιατί δεν πάει, δεν μπορεί να δουλέψει και περίμενα να ήταν εκεί όταν μιλάμε πως το σχήμα χαλάει.

Το πιο αυτονόητο. Αυτό με πείραξε. Δεν με πείραξε τίποτα άλλο αλλά δεν έχω πρόβλημα. Δεν κρατάω κακία. Απλώς εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και αυτός αν τον ρωτήσεις τώρα θα καταλάβει ότι έκανε λάθος σε αυτό», είχε πει τότε ο Μπάμπης Στόκας.

Η εξέλιξη στις σχέσεις τους μετά την επικοινωνία

Κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, ο Μπάμπης Στόκας λέει σήμερα πως το θέμα λύθηκε μετά από επικοινωνία του με τον Σάκη Ρουβά, που παράλληλα περνά τραγικές ώρες.

«Έχει λυθεί αυτό το θέμα, έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα ΟΚ», λέει και στον αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του απαντά: «Γιατί όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share