Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 27/05: Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Μαΐου 2024 08:01
Survivor 2024 spoiler 27/05: Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler 27/05: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 2024 από τον οποίο θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Μπορεί τα πάντα στη χώρα να κυμαίνονται στον αστερισμό του Παναθηναϊκού και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης, όμως έχουμε και ένα Survivor που ενδιαφέρει μερικούς τηλεθεατές. Πάμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τα δεδομένα για το σημερινό επεισόδιο (27/05) του Survivor 2024.

Χτες όσοι επιλέξατε να μην δείτε τον μεγάλο τελικό της Euroleague αλλά Survivor, είδατε πως ο Χριστόφορος Ταξίδης βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα πάμε για τον δεύτερο. Από ποια ομάδα θα είναι; Από τους Μαχητές ή από τους Διάσημους.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ήδη στον τάκο, αφού περιμένουν και έναν τρίτο για την τελική μονομαχία και μέχρι τότε δεν μπορούν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οπότε οι υποψήφιοι της εβδομάδας θα είναι σίγουρα και δυνατά ονόματα κάτι που σημαίνει πως ο Χριστόφορος θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο.

Survivor 2024 spoiler 27/05: Στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Survivor 2024 spoiler 27/05: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ακόμα spoiler επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να τα περιορίσει, αλλά οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ακόμα μια νίκη της μπλε ομάδας.

Θα επιβεβαιωθεί ή όχι το spoiler αυτό; Δείτε με την ευκαιρία εδώ ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πάμε επομένως να δούμε το trailer του σημερινού (27/05) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr και να βγάλετε και μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share