Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 04/04: Κατέρρευσε η Ασημίνα! Ξαναζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 5

Αποκλειστικό βόμβα!

4 Απριλίου 2022 20:44
Survivor spoiler 04/04: Κατέρρευσε η Ασημίνα! Ξαναζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 04/04: Ένα άκρως συγκινητικό επεισόδιο θα δουν σήμερα οι τηλεθεατές του Survivor 5 με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια!

Είναι γνωστό πως στο σημερινό επεισόδιο (04/04) θα δούμε τον Τάκη να λυγίσει στο άκουσμα της είδησης πως ο πατέρας του έφυγε από την ζωή! Ένα περιστατικό όμως που δεν θα σοκάρει μόνο των παίκτη των Μαχητών αλλά και όλους τους συμπαίκτες και αντιπάλους του.

Ωστόσο εκείνη που θα το πάρει πιο βαριά είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Διασήμων έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά και στο άκουσμα μιας τόσο σοβαρής είδησης θα καταρρεύσει. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η αθλήτρια μόλις ανακοινωθεί ο θάνατος του πατέρα του Τάκη και στους υπόλοιπους παίκτες (διότι ο ίδιος το είχε πληροφορηθεί νωρίτερα) θα πλαντάξει στο κλάμα.

Ο λόγος φυσικά είναι γιατί θα ανησυχήσει και για τους δικούς της γονείς. Βρίσκεται μακριά από τους δικούς της 4 μήνες και κάθε μέρα τους σκέφτεται και πιο πολύ. Τόσο που θα θα ανησυχήσει εντελώς μόλις μάθει αυτό που έπαθε ένας άλλος παίκτης του ριάλιτι. Ότι δεν πρόλαβε να ξαναδεί τον πατέρα του, παρότι που όταν αποχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο ήταν υγιής.

Survivor spoiler 04/04: Κατέρρευσε η Ασημίνα! Σοκαρισμένοι Διάσημοι και Μαχητές

Survivor spoiler 04/04: Ξαναζήτησε να αποχωρήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στο άκουσμα λοιπόν αυτής της θλιβερής είδησης η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα καταρρεύσει. Μάλιστα θα αγκαλιάσει αμέσως τον Τάκη και θα ξεσπάσει σε λυγμούς λες και ήταν κάποιος δικός της άνθρωπος! Θα περάσουν χίλιες σκέψεις από το μυαλό της και αρχικά θα ζητήσει με το έτσι θέλω να επικοινωνήσει με Ελλάδα.

Μόλις η παραγωγή της το αρνηθεί τότε θα το πάει ένα βήμα παρακάτω και θα είναι ξεκάθαρη: «Δεν θέλω να μείνω άλλο, φοβάμαι για τους δικούς μου, μην μου τύχει κάτι άναλογο και δεν τους ξαναδώ. Θέλω να φύγω αφήστε», φαίνεται να ήταν τα λόγια της Ασημίνας.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η παίκτρια των Διασήμων πήγε στο νοσοκομείο ώστε να την δει ειδικός ψυχολόγος και να την ηρεμήσει. Η όλη κατάσταση στο Survivor 5 είναι ιδιαίτερη δύσκολη με την ψυχολογία των παικτών στα τάρταρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share