Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 20/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην πατήσετε το κλικ!

20 Μαΐου 2024 20:03
Survivor 2024 spoiler 20/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 20/05: Πλησιάζουμε, σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε του Survivor με τους παίκτες να μην κρύβουν πια τη θέλησή τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα, αλλά να οφείλουν να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, ώστε να εκπληρωθεί ο τελευταίος στόχος, που δεν είναι άλλο από το να βρεθούν στο Άλσος Βεΐκου για την κούπα.

Είναι βέβαιο και δεν χωρά καμία αμφιβολία, ότι κάθε μέρα που περνά θα ονειρεύονται αυτή τη μεγάλη στιγμή. Θέλουν να σταθούν μπροστά στο ζωντανό και το τηλεοπτικό κοινό, ενώπιον του Ατζούν Ιλιτζαλί και των πολύ λαμπερών καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους και τους συμπαίκτες τους, με τους οποίους... έφαγαν ψωμί και αλάτι, προκειμένου να πάρουν το μεγάλο έπαθλο και να πανηγυρίσουν την τελική τους επικράτηση.

Μέχρι να φτάσουν σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη και να αντέξουν στον Άγιο Δομίνικο για το χρονικό διάστημα, που τους απομένει, παίρνοντας το αεροπλάνο της επιστροφής για την χώρα μας και διεκδικώντας αυτό, που θεωρούν ότι τους αξίζει από την πρώτη ημέρα, που βρέθηκαν στο νησί, θέλοντας να πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Survivor 2024 spoiler 20/05: Η 2η ασυλία και οι μεγάλοι νικητές

Στα δικά μας, τώρα, και στα τρέχοντα επεισόδια υπάρχουν ήδη δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Δώρα Νικολή που έμεινε στο παιχνίδι παρά την χαμένη μονομαχία, μετά από απόφαση της παραγωγής, και ο Σταμάτης Ταλαδιανός που ψηφίστηκε εσχάτως, με μια ασυλία να πλησιάζει για τις δύο ομάδες, κρίνοντας και πάλι πολλά εν όψει της τελικής μάχης της εβδομάδας αυτής.

Ποιος θα κερδίσει, λοιπόν αυτή τη 2η ασυλία; Οι επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας λένε πως η κόκκινη ομάδα παίρνει τη μεγάλη νίκη και οι μπλε καλούνται να βγάλουν παίκτη τους στον τάκο εκ νέου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share