Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/04: «Είστε άχρηστες, να μη σας βλέπω μπροστά μου οχιές...» - «Ξέσπασμα» της Μαίης σε Ευρυδίκη και Βρισηίδα

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

3 Απριλίου 2022 14:52
Survivor spoiler 03/04: «Είστε άχρηστες, να μη σας βλέπω μπροστά μου οχιές...» - «Ξέσπασμα» της Μαίης σε Ευρυδίκη και Βρισηίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα στο Survivor 5 δείχνουν να έχουν ξεφύγει, με τους παίκτες διαρκώς να βρίσκουν μια αφορμή, ώστε να έρχονται σε αντιπαράθεση και να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, κάτι που δεν αφορά φυσικά το στίβο μάχης.

Στο σημερινό (3/4) επεισόδιο, για παράδειγμα, μπορεί οι δύο ομάδες να δίνουν έναν φοβερό αγώνα σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο μέσα στην νύχτα, αλλά όλα αυτά θα ξεχαστούν, αφού στο τέλος όλα θα γίνουν... Γης Μαδιάμ στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως βλέπουμε, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκει άλλη μια ευκαιρία να βάλει... φυτιλιές στην κόκκινη ομάδα, κατηγορώντας ευθέως τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος πάντως φροντίζει πολύ γρήγορα να τη βάλει στη θέση της, έχοντας και ως υποστηρικτή τον Γιώργο Κατσαούνη, που σπεύδει να κάνει και αποκαλύψεις.

Survivor spoiler: Η «έκρηξη» της Μαίης σε Ευρυδίκη και Βρισηίδα

Ο αγρότης αναφέρει, ότι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου χαρακτήρισε ως ψοφίμια την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πτυχή των όσων συμβαίνουν στην μπλε ομάδα, κάτι που δείχνει τελικά να ισχύει σε απόλυτο βαθμό.

Η Μαίη δε συμπαθεί ιδιαίτερα τα δύο κορίτσια, τα οποία μπορεί αγωνιστικά να μην τα πηγαίνουν άσχημα, αλλά το μόνο που κάνουν στην καλύβα είναι οι ίντριγκες, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αρκετούς παίκτες, και δη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κάποια στιγμή δεν άντεξε.

«Πραγματικά το μόνο που κάνετε είναι η ίντριγκα. Σε όλα τα είστε άχρηστες, μόνο στο να κάνετε τις οχιές είστε καλές», τους φώναξε, με το... δίδυμο να την απειλεί για την επόμενη ενδεχόμενη αποχώρηση, αλλά τη Μαίη να τους απαντά: «Φύγετε από μπροστά μου, οχιές, δε θέλω καν να σας ξέρω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share