Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Πλησιάζει το μπαμ: Η εξέλιξη που δείχνει Νίκολα Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό!

Ραγδαίες εξελίξεις στο μεταγραφικό θρίλερ του καλοκαιριού!

23 Ιουλίου 2023 19:09
Πλησιάζει το μπαμ: Η εξέλιξη που δείχνει Νίκολα Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έχει απασχολήσει όλη την μπασκετική Ευρώπη για το που θα συνεχίσει την καριέρα του!

Ότι διαβάζετε δεξιά και αριστερά δεν ισχύει! Δεν γνωρίζει κανείς το παραμικρό. Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» δυνατά την υπόθεση Μίροτιτς, γι' αυτό και έχουν παγώσει τα πάντα στα μεταγραφικά του. Μέχρι και ανακοίνωσε για τα διαρκείας αναμενόταν μέσα στην βδομάδα και αυτή πήγε πιο πίσω μετά την εξέλιξη με Νίκολα Μίροτιτς.

Αν ο Νίκολα Μίροτιτς είχε ανακοινωθεί από την Παρτιζάν, αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Παναθηναϊκός θα είναι ανακοινώσει τόσο τον Τόκο Σενγκέλια, όσο και τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Κι αυτό διότι, όπως είχε αποκαλύψει και η εκπομπή «Magic Euroleague», που όλοι γνωρίζουν πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μαθαίνουν τα πάντα από... «μέσα», αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Τόκο Σενγκέλια, αυτόματα θα αποκτούσε και τον Πολωνό σέντερ, αφού ταιριάζει στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν το δίδυμο αυτό. Κι αυτό διότι ο Γεωργιανός «δεν έχει σουτ» και ο Τούρκος προπονητής θα ήθελε 5αρι που σουτάρει και εκεί ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα ήταν μονόδρομος.

Ωστόσο σ' όλο αυτό υπήρχε μια παράμετρος. Πως ο Παναθηναϊκός, μέσα σε 48 ώρες, θα έπρεπε να είχε πληρώσει το buy out στην Γκράν Κανάρια και να αποκτήσει τον Πολωνό! Ωστόσο οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς «πάγωσαν» τα πάντα στο τριφύλλι, με αποτέλεσμα πλέον buy out για τον 23χρονο σέντερ να μην υφίσταται! Γιατί λοιπόν ο Παναθηναϊκός να ρισκάρει να χάσει άλλους δύο παίκτες προκειμένου να περιμένει τον πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αν δεν είχε... χειροπιαστές ελπίδες για το μεγάλο μπαμ;

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share