Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Οριστικό: Τελικός Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς θεατές

Επίσημο

14 Μαΐου 2024 13:26
Οριστικό: Τελικός Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς θεατές
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Για δεύτερη σερί χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στον Βόλο.

Η σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας παρουσία όλων των εμπλεκομένων, δεν έβγαλε τελικά "λευκό καπνό" κι από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου, Παναθηναϊκός και Άρης θα αγωνιστούν σε άδειες κερκίδες.

Οριστικό: Τελικός Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς θεατές

Οι δύο φιναλίστ και η ΕΠΟ θα λάβουν από 30 προσκλήσεις, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ θα γίνει αίτημα στην κυβέρνηση ώστε οι προσκλήσεις να αυξηθούν στις 300 για κάθε πλευρά.

Έντονα εκνευρισμένος αποχώρησε από τη σύσκεψη ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο».

Μπαλτάκος: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο, ο Άρης ήθελε»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί μόνο με 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και την Ομοσπονδία.

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η έλλειψη καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οδηγεί σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης:

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share