Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου

Από θαύμα γλίτωσε ο 6χρονος

7 Μαΐου 2024 13:52
«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από θαύμα δεν εξελίχθηκε σε απόλυτη τραγωδία το ατύχημα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού στη Φθιώτιδα, όταν πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο παιδί.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ανάσταση στην Κρήτη: Έσκασε κροτίδα στο χέρι 14χρονου – Στο νοσοκομείο με τραύματα στα δάχτυλα

Συγκεκριμένα, ανήμερα του Πάσχα υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε το 6χρονο παιδί, την ώρα που έπαιζε με το πατίνι του, καθώς πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι.

Τι κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, «η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο. Ωστόσο, ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το καινούριο που μπήκε λίγες ώρες μετά».

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο STAR, τόνισε ότι: «Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω.. ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι: «Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share