Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Πέθανε ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη! Ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή - Δεύτερο "χτύπημα" στην οικογένεια

«Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… Έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…»

4 Οκτωβρίου 2023 21:46
Πέθανε ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη! Ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή - Δεύτερο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέθανε ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη, Μιχάλης, καθώς ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. Επίσης, βαρύ είναι το πένθος και ανείπωτος ο πόνος από την τραγική είδηση του θανάτου της Φωτεινής Κούτρα, που τόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο, χωρίς όμως να αποφύγει το μοιραίο

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδομών Ηρακλείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Με μεγάλη θλίψη το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου πληροφορήθηκε το θάνατο του συναδέλφου μας Φραγκιαδάκη Μιχάλη, ένα χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου του γιου Αποστόλη, γνωστού λαουτιέρη. Το κενό που αφήνει στην οικογένεια και η απώλεια του συναδέλφου είναι τεράστια. Τα λόγια είναι φτωχά, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια”»

Ο λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Ανδριάννα, από ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, εκείνη τη μοιραία μέρα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες.

Πέθανε ο πατέρας του Αποστόλη Φραγκιαδάκη

Συγγενείς και φίλοι τον είχαν αποχαιρετίσει με μαντινάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… Έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…».

«Πάγωσαν» όλοι στο Δημαρχείο: Νεκρή ξαφνικά η γλυκιά Μαρία Θησέως - Η επιθυμία της οικογένειας και το "αντίο" των συναδέλφων

Θρήνο και βαρύ πένθος σκόρπισε στον Δήμο Λευκωσίας ο αδόκητος θάνατος της Μαρίας Θησέως, λειτουργού στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός, ποιητής και συγγραφέας μυθιστορημάτων Λευτέρης Χαψιάδης.

Σε ανακοίνωση, ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει βαθύ συγκλονισμό για τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας η οποία «εντάχθηκε στην υπηρεσία του Δήμου το 2010 και υπηρέτησε με αφοσίωση επί σειρά ετών τον τομέα της Δημόσιας Υγείας.»

Η επιθυμία της οικογένειας και το "αντίο" των συναδέλφων

«Η οικογένεια του Δήμου Λευκωσίας έχασε αιφνίδια, ένα από τα δικά της παιδιά, μια αξιόλογη συνεργάτιδα και υπάλληλο. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.»

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, και ώρα 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Στρόβολο. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:30, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Ψημολόφου. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές σε ευαγή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share