Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Οριστικό: Ο Τάσος Αρνιακός «τελείωσε» κάθε σενάριο για τον καιρό!

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο μετεωρολόγος

20 Μαΐου 2024 22:01
Οριστικό: Ο Τάσος Αρνιακός «τελείωσε» κάθε σενάριο για τον καιρό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παράταση δύο ημερών παίρνει η... κουφόβραση που βιώνουμε, με την έντονη παρουσία της αφρικανικής σκόνης, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, με τον καιρό να ομαλοποιείται από την Πέμπτη (23/5) και μετά.

«Υπομονή 1-2 μέρες ακόμη. Τοπικές ομίχλες και στα βόρεια βροχές και μπόρες. Νοτιάδες που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, έως και 35 βαθμούς σε κάποια τμήματα.

Αυτή θα είναι η εικόνα της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη αναμένονται παρόμοιες συνθήκες και μόνο από την Πέμπτη πια θα αλλάξει το σκηνικό και θα πάμε σε περισσότερη δροσιά και αποχαιρετισμό της αφρικανικής σκόνης επιτέλους», ήταν τα λόγια του μετεωρολόγου.

Δείτε επίσης: Χτύπησε ξανά το καμπανάκι ο Σάκης Αρναούτογλου: «Το κυριότερο χαρακτηριστικό μέχρι να πλησιάσουμε τα τέλη Μαΐου θα είναι...»

Το AthensMagazine σας παρουσιάζει την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:

Το «κλείδωσε» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν έχουμε τελειώσει! Άλλες 48 ώρες...»

Παράταση στο... κατακαλόκαιρο που βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα θα έχουμε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε για τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο έμπειρος προγνώστης μίλησε για «καυτό» 48ωρο που έχουμε μπροστά μας, ενώ ξεκαθάρισε πότε θα καθαρίσει η χώρα από την αφρικανική σκόνη.

«38-39 βαθμοί στην Κρήτη. Μέχρι και την Τετάρτη πολύ αυξημένες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Δεν είδαμε τόση σκόνη στην Αθήνα μεν, αλλά όσο πιο νότια και δυτικά η συγκέντρωσή της ήταν μεγάλη. Από την Πέμπτη υποχωρεί λίγο η θερμοκρασία και το χώμα φεύγει.

Τοπικές βροχές και μπόρες στη Βόρεια Ελλάδα από εκείνη την ημέρα. Η ατμόσφαιρα καθαρίζει πλήρως και η... δροσούλα κάνει την εμφάνισή της επιτέλους», σημείωσε ο μετεωρολόγος του MEGA.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

Θερινή «πληγή» από τα Μερομήνια: «20ήμερο βροχής στο κατακαλόκαιρο...»

Μερομήνια 2024: Πότε θα πέσουν οι πρώτες βροχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα Μερομήνια, πότε θα δούμε τον πρώτο καύσωνα του 2024 και με τι καιρό θα περάσουμε τους επόμενους τρεις μήνες και όλα όσα μας περιμένουν από Ιούνιο και μετά!

Μερομήνια 2024: Ο καιρός του επόμενου 3μήνου

Ιούνιος 2024

Φυσιολογικές θερμοκρασίες αρχικά και κακοκαιρία στα μισά του μήνα 13-19 σε όλη τη χώρα και σταδιακή άνοδος προς το τέλος χωρίς φαινόμενα.

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών.

Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 ισχυρός καύσωνας.

22-26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share