Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Φωτεινή Κούτρα: Βαρύς ο πόνος για την αδικοχαμένη 36χρονη - «Η άτιμη αρρώστια θερίζει τη νιότη. Παρακαλούσα τον Θεό ότι θα κάνει, να το κάνει γρήγορα να μη σε πονά άλλο» (photo)

Η άτυχη Φωτεινή έδωσε μακροχρόνια και γενναία μάχη με τον καρκίνο - «Αντιμετώπισες τα πάντα με θάρρος αλλά και με αξιοπρέπεια»

4 Οκτωβρίου 2023 17:56
Φωτεινή Κούτρα: Βαρύς ο πόνος για την αδικοχαμένη 36χρονη - «Η άτιμη αρρώστια θερίζει τη νιότη. Παρακαλούσα τον Θεό ότι θα κάνει, να το κάνει γρήγορα να μη σε πονά άλλο» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βαρύ το πένθος και ανείπωτος ο πόνος από την τραγική είδηση του θανάτου της Φωτεινής Κούτρα, που τόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο, χωρίς όμως να αποφύγει το μοιραίο. Επίσης, θρήνο και βαρύ πένθος σκόρπισε στον Δήμο Λευκωσίας ο αδόκητος θάνατος της Μαρίας Θησέως, λειτουργού στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας

«Η άτιμη αρρώστια θερίζει τη νιότη. Παρακαλούσα τον Θεό ότι θα κάνει, να το κάνει γρήγορα να μη σε πονά άλλο»

Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό μαντάτο, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι καθώς και φορείς στους οποίους προσέφερε η άτυχη Φωτεινή, την αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια.

 Βαρύς ο πόνος για την αδικοχαμένη 36χρονη Φωτεινή Κούτρα

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στο οποίο εργάστηκε η άτυχη Φωτεινή αναφέρει:

«Το Συμβούλιο, το Ακαδημαϊκό και το Επαγγελματικό προσωπικό του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της αγαπημένης μας, Φωτεινής Κούτρα που «έφυγε» νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Η Φωτεινή εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus από το 2017 μέχρι το 2021 και υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και πρότυπο επαγγελματία. Ξεκίνησε το «ταξίδι» της στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στην υποδοχή όπου δεν άργησε να γίνει αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας.

Αργότερα, ανέλαβε το ρόλο της Συντονίστριας Εκδηλώσεων και Φιλοξενίας όπου συνέχισε να ξεχωρίζει. Η αφοσίωση της, σε συνδυασμό με την ζεστή και φιλική της διάθεση συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία και στην άψογη λειτουργία αρκετών εκδηλώσεων. Η οικογένεια του Πανεπιστημίου μας θα σε θυμάται για πάντα Φωτεινή, να φωτίζεις τις καρδιές μας και να μας μας χαρίζεις απλόχερα το χαμόγελο σου. Μαζί σου στο φως»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share