Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Fake news η είδηση για διαρρήξη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Τι ισχύει;

20 Μαΐου 2024 16:58
Fake news η είδηση για διαρρήξη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας μικρός πανικός επικράτησε τις τελευταίες μέρες σχετικά με φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Γιώργο Μαζωνάκη να περνάει δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα, στις 20 Μαΐου 2024, δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ξεκίνησαν να μεταδίδουν την είδηση πως άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, αναφέροντας μάλιστα πως οι δράστες απέσπασαν κοσμήματα και μετρητά αξίας άνω των 50.000 ευρώ. Ωστόσο, η είδηση είναι ψευδής.

Όπως ανέφεραν αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με αρχική πηγή της είδησης το περιοδικό «Down Town Κύπρου», την είδηση δημοσίευσε και η εφημερίδα «Espresso» στις 20 Μαΐου 2024, με της υποτιθέμενη διάρρηξη να αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της.

Ωστόσο μια ημέρα αργότερα, στις 21 Μαΐου 2024, μιλώντας σε συντελεστές της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου «Super Κατερίνα» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ο ίδιος ο τραγουδιστής διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση:

Όπως μάλιστα ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούριου, συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν με την Αστυνομία προκειμένου να μάθουν αν υπήρξε καταγγελία σχετικά με διάρρηξη στο σπίτι του τραγουδιστή, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Ποια είναι επομένως η αλήθεια;

Η είδηση της διάρρηξης στο σπίτι του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη είναι ψευδής. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσω του περιβάλλοντός του, διέψευσε κατηγορηματικά πως έπεσε θύμα ληστείας, ενώ χαρακτήρισε τα όσα γράφτηκαν «αστεία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share