Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Δακρύσαμε όλοι μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μπορείτε να με βγάλετε από το πλάνο;»

Τεράστια η συγκίνηση με το βίντεο που προβλήθηκε

20 Μαΐου 2024 17:45
Δακρύσαμε όλοι μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μπορείτε να με βγάλετε από το πλάνο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δάκρυσε στον «αέρα» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ για τον ποντιακό ελληνισμό που δημοσίευσε το αρχείο της ΕΡΤ είδαμε στο Στούντιο 4 της Δευτέρας (20/5).

Στο βίντεο που προβλήθηκε είδαμε και τον πυρρίχιο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συγκινήθηκε και μετά την προβολή του ήταν με δάκρυα στα μάτια. Παράλληλα, θυμίζουμε ακόμη μία φορά που η ίδια παρουσιάστρια λύγισε στον αέρα.

«Μπορείτε να με βγάλετε λίγο από το πλάνο αν γίνεται», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια της ΕΡΤ με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να ζητά να βάλουν στο πλάνο τον ίδιο λόγω της ιδιαίτερης στιγμής.

Η στιγμή που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λυγίζει:

Ανατριχίλα για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Σου σηκώνεται η τρίχα - Ούτε ξυστά δε θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει…»

Με αφορμή ένα θέμα για τον κακοποιητικό λόγο που προβλήθηκε στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μοιραστεί μια δική της ιστορία.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε μια παρέα που κάποιος χωρίς να το καταλάβει, την προσέβαλε.

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, “δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε;

Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, “αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο”» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share