Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Τραγωδία στον Πλάτανο Ναυπακτίας: Ηλικιωμένο ζευγάρι κάηκε μέσα στο σπίτι του (video)

Το άτυχο ζευγάρι δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το φλεγόμενο σπίτι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο

20 Αυγούστου 2023 09:43
Τραγωδία στον Πλάτανο Ναυπακτίας: Ηλικιωμένο ζευγάρι κάηκε μέσα στο σπίτι του (video)
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στον Πλάτανο Ναυπακτίας από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Όπως ανέφερε αρχικά το nafpaktianews.gr, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ κατεύθασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να αναζητούν τους ηλικιωμένους.

Ωστόσο, συγγενικό τους πρόσωπο επιβεβαίωσε πως βρίσκονταν μέσα στο σπίτι κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα καθώς εντοπίστηκαν οι σωροί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε ηλικία 90 ετών και η γυναίκα 94 ετών.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ακαριαία νεκροί δύο πεζοί από παράσυρση αυτοκινήτου (photos)

Στην άσφαλτο ξεψύχησε ένα ζευγάρι Κερκυραίων 80 και 81 ετών έπειτα από παράσυρση ΙΧ αυτοκινήτου, το βράδυ της Πέμπτης (17/8).

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ρόδας-Αχαράβης ενώ το ΙΧ οδηγούσε ένας 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Είδαμε οδηγούς να μεταφέρουν μωρά! Ηλικιωμένοι να είναι μέσα στη ζέστη και να μην έχουν νερό» - Μαρτυρία σοκ για το πολύωρο «κλείσιμο» στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου (Video)

Μαρτυρία σοκ έρχεται στο φως για το πολύωρο «κλείσιμο» στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,2 τόνους υγραερίου κίνησης, με αποτέλεσμα ο αυτοκινητόδρομος, όπως και η παλιά Εθνική Οδός να κλείσουν και να δημιουργηθούν ουρές 15 χιλιομέτρων.

Το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί στο 45ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο μποτιλιάρισμα και η αστυνομία έδινε νερά στον κόσμο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για περίπου επτά ώρες, με την Ελλάδα να έχει κοπεί στα δύο.

«Είδαμε οδηγούς να μεταφέρουν μωρά! Ηλικιωμένοι να είναι μέσα στη ζέστη και να μην έχουν νερό»

Στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου κινούταν και ο Γιώργος Δασιόπουλος, αρχισυντάκτης της εκπομπής της ΕΡΤ «Συνδέσεις», ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «μία διαδρομή 3,5 ωρών την κάναμε σε 9 ώρες, αλλά μάλλον είμαστε από τους τυχερούς, γιατί άλλοι έκαναν πάνω από 10».

«Φύγαμε Πέμπτη για να γλυτώσουμε την κίνηση. Ξεκινήσαμε από την Κορώνη στις 10:15 και φτάσαμε στη μία παρά στα διόδια της Κορίνθου. Εκεί βγήκε ένας άνδρας και μας έκανε σήμα να γυρίσουμε πίσω και αρχίσαμε να ρωτάμε μεταξύ μας οι οδηγοί για να βρούμε τον δρόμο για την παλαιά εθνική και εκεί άρχισε η μεγάλη ταλαιπωρία.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η έλλειψη ενημέρωσης. Για να καταλάβετε, στον κόμβο της Κινέττας κάναμε μία απόσταση 500 μέτρων σε 1,5 ώρα. Είδαμε πολλούς οδηγούς να μεταφέρουν μωρά παιδιά, ηλικιωμένοι να είναι μέσα στη ζέστη και να μην έχουν νερό. Όλο αυτό έγινε από την έλλειψη ενημέρωσης. Τροχαία είδαμε τρεις φορές στα σημεία εκτροπής».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share