Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με σύγκρουση δύο ΙΧ - Σοβαρά τραυματίας με πολλαπλά κατάγματα 59χρονος οδηγός (photos)

Ποια η κατάσταση της υγείας του 35χρονου οδηγού του άλλου οχήματος

17 Αυγούστου 2023 18:58
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με σύγκρουση δύο ΙΧ - Σοβαρά τραυματίας με πολλαπλά κατάγματα 59χρονος οδηγός (photos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ένας 59χρονος οδηγός, που νωρίτερα σήμερα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην οδό Καρδίτσης, στο ύψος των Φυλακών Λάρισας.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με δύο ΙΧ
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με δύο ΙΧ

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Αρχικά του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια στην αναζωογόνηση, ενώ αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση των προβλημάτων του. Ο 35χρονος οδηγός του άλλου οχήματος ευτυχώς φέρει μόνον εκδορές.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με δύο ΙΧ
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα με δύο ΙΧ

Φονικό τροχαίο στις Σέρρες: «Δεν αντιλήφθηκα τίποτα» υποστηρίζει ο οδηγός του φορτηγού - Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος (Video)

«Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, άκουσα έναν δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου». Αυτά φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/08) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ ο οδηγός επεσήμανε πως πήγαινε κανονικά στην πορεία του, και ξαφνικά αισθάνθηκε την σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την νταλίκα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο γονείς και να τραυματιστούν και τα δύο παιδιά (12 και 10 ετών).

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12:05 όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα τραυματισμένα παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως και τραύματα σε όλο του το σώμα στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Το 10χρονο αδερφάκι του είναι καλύτερα στην υγεία του, δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share