Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: «Οι προσδοκίες στη σχέση μου δε σχετίζονται με το φύλο» - Το Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια!

Ο μεγάλος νικητής της Eurovision αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του

15 Μαΐου 2024 15:13
Eurovision 2024: «Οι προσδοκίες στη σχέση μου δε σχετίζονται με το φύλο» - Το Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διάφορες συζητήσεις έχουν γίνει γύρω από το όνομα του φετινού νικητή της Eurovision, Nemo. Η μουσική του σταδιοδρομία είναι σχετικά γνωστή, ενώ η προσωπική του όχι και τόσο, αν και δεν έχει κρυφτεί ποτέ.

Τον Νοέμβριο του 2023 τo Nemo έκανε μια μελαγχολική ανάρτηση στο Instagram, ενώ υποτίθεται ότι θα ανακοίνωνε το νέο του single «This Body».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Οι αναχρονιστικές αντιλήψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Αισθάνθηκα άβολα βλέποντας Eurovision με τα παιδιά μου, δεν ήξερα τι να πω για αυτό που βλέπουν»

Ο πρώτος στίχος λέει: «Αν αυτό το σώμα ήταν σπίτι, θα το έκαιγα. Και χτίστε μου ένα σπίτι όπου θα νιώθω ασφαλής».

Δεν ταυτίζομαι ως άνδρας ή γυναίκα. Είμαι απλώς το Nemo

Πριν ανεβάσει την ανάρτηση, την έστειλε στη μητέρα του. Εκείνη έδωσε το πράσινο φως, και το Nemo πάτησε «δημοσίευση»: «Δεν ταυτίζομαι ως άνδρας ή γυναίκα. Είμαι απλώς το Nemo.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemo (@nemothings)

Η προσωπική ζωή του και η σχέση του

Ο Nemo προτιμά τις αγγλικές αντωνυμίες «they/them» ή και τίποτα. Αλλά, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο SRF, αν κάποιου του ξεφύγει ένα «αυτός», δεν είναι και τόσο κακό.

Στην προσωπική του ζωή, επίσης, το Nemo, το οποίο δηλώνει πανσεξουαλικό -με άλλα λόγια αισθάνεται έλξη για όλα τα φύλα-, διατηρεί σχέση με μια κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια.

Η σύντροφός του είναι η πρώτη που έμαθε για τη non-binary φύση του και η πρώτη που σταμάτησε να χρησιμοποιεί ανδρικές αντωνυμίες.

Εκτός από τις αντωνυμίες, όπως δήλωσε το Nemo στην ελβετική τηλεόραση, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση τους. «Η σχέση μας δεν βασίζεται σε πρότυπα. Δεν έχουμε προσδοκίες ο ένας από τον άλλον που να συνδέονται με το φύλο».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share