Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Το είπε ξεκάθαρα για το τέλος με τον Σεφερλή ο Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Μάρκο δεν υπάρχει...»

Η απάντηση του γνωστού ηθοποιού για το φινάλε της συνεργασίας τους

15 Μαΐου 2024 14:56
Το είπε ξεκάθαρα για το τέλος με τον Σεφερλή ο Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Μάρκο δεν υπάρχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα, ένα εκ των οποίων ήταν και το φινάλε της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με το τραγούδι, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US.

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο, αλλά το απολαμβάνω. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Το άσχημο περιστατικό με τον Κόκοτα έγινε την ώρα που βγαίναμε στο πλατό για να τραγουδήσουμε, μας κοπήκαν τα ποδιά, ήμασταν αλλού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού του. «Όταν έχασα τον αδερφό μου έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Ήταν δύσκολο, στο τέλος είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το political correct είναι μόδα της εποχής και ότι η σάτιρα δεν σηκώνει εκπτώσεις.

Η συνεργασία με τον Μπέζο και το φινάλε με τον Σεφερλή

«Στης «Ελλάδος τα παιδιά» είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον καραβανέα. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ, δηλαδή 1,80 το επεισόδιο, είναι αστείο. Έχω πάρει και 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη».

Τέλος, ανέφερε πως δεν υπάρχει «διαζύγιο» με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών. «Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share