Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ερμής Καραγιάννης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει – «Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη»

Δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό

15 Μαΐου 2024 13:52
Ερμής Καραγιάννης: Στενή του φίλη αποκαλύπτει – «Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η στενή φίλη του Ερμή Καραγιάννη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 23 ετών, Ρένια Τσακίρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Powe of love, μίλησε στο Πρωινό Σουσού, για την ψυχολογική κατάσταση του μοντέλου, πριν αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης: Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης

«Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα. Σίγουρα γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας. Από τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά που του έλεγα να βγούμε έξω, να πάμε στην εκκλησία. Δεν είχε όρεξη να βγει. Τίποτα. Ήταν να πάμε τη Μεγάλη Τετάρτη στην εκκλησία, αλλά δεν ήρθε ποτέ.

Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής; Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”.

Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν.

Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρένια Τσακίρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share