Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Μπαρούτι» Χριστίνας Σούζη για τον καιρό: «Πτώση θερμοκρασίας το Μεγάλο Σάββατο και φαινόμενα...»

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ προειδοποιεί

13 Απριλίου 2023 12:44
«Μπαρούτι» Χριστίνας Σούζη για τον καιρό: «Πτώση θερμοκρασίας το Μεγάλο Σάββατο και φαινόμενα...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Με εξαιρετικό καιρό σε όλη τη χώρα διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων προς όλους τους προορισμούς σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/4), κάτι που επεσήμανε και η Χριστίνα Σούζη, μιλώντας στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ.

Η έμπειρη μετεωρολόγος ωστόσο δεν παρέλειψε να σημειώσει πώς παρότι και τη Μεγάλη Παρασκευή θα επικρατεί γενική καλοκαιρία, το Μ. Σάββατο και λίγο πριν την Ανάσταση θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και κατά πάσα πιθανότητα βροχές σε κάποια σημεία της Ελλάδας.

Η αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στο βίντεο που ακολουθεί:

Έκτακτη προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού: «Με το που μπει η Μεγάλη Παρασκευή έρχεται...»

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί εκτάκτως για τον καιρό, τονίζοντας ότι σε ορισμένες περιοχές οι συνθήκες εν όψει Πάσχα δε θα είναι ιδανικές.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, η Μεγάλη Πέμπτη (13/4) θα είναι ανοιξιάτικη και ηλιόλουστη, με τους ανέμους έως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς, αλλά όταν μπει η Μεγάλη Παρασκευή (14/4), από τα δυτικά θα έρθουν οι βροχές και οι καταιγίδες, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να φέρνει ανατροπή εν όψει της μεγάλης γιορτής.

Όλα τούμπα για ανήμερα το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν μια πιο αργή κίνηση που σημαίνει...»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε στον καιρό, που θα έχουμε το Πάσχα, προβλέποντας ένα ανοιξιάτικο σκηνικό στην έξοδο όσων έχουν άδειες κι εν όψει του εορτασμού στο χωριό, με τον Γιάννη Καλλιάνο να «χτυπά» καμπάνα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, μάλιστα, τα δεδομένα αλλάζουν για την Κυριακή του Πάσχα (16/4), με θετικές εξελίξεις για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

«Με ανοιξιάτικο καιρό θα πραγματοποιηθεί σήμερα η έξοδος των αδειούχων του Πάσχα και μάλιστα με υψηλές θερμοκρασίες. Υψηλές θερμοκρασίες και αύριο προς τα ανατολικά και νότια με λίγες τοπικές βροχές όμως προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Ήπιος ο καιρός το Μ. Σάββατο (15/4) με λίγες βροχές προς το ανατολικό βορειοανατολικό Αιγαίο και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά.

Σε ότι αφορά τώρα την Κυριακή του Πάσχα (16/4) τα τελευταία δεδομένα θέλουν μια πιο αργή κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού που σημαίνει ότι αν εξαιρέσουμε τα βορειοδυτικά τμήματα όπου οι βροχές θα ξεκινήσουν σχετικά νωρίς, στα υπόλοιπα δυτικά οι βροχές φαίνεται να ξεκινούν προς το μεσημέρι και στη συνέχεια. Στην υπόλοιπη χώρα δεν αναμένουμε κάτι το αξιόλογο με λίγες βροχές από το απόγευμα και μετά στα βόρεια με τις θερμοκρασίες σε πολύ καλά επίπεδα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα που αναμένεται και η επιστροφή, περιμένουμε περισσότερες βροχές σε πιο πολλές περιοχές, άρα η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει με άστατο καιρό με τους ανέμους όμως να μην δημιουργούν αξιόλογα προβλήματα στις θάλασσές μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share