Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Πανσέληνος στον Τοξότη με «φουσκωμένο» πορτοφόλι: Τρέχουν στα ΑΤΜ όσοι είναι Ιχθύες και άλλα 3 ζώδια

Η όψη που φέρνει αληθινή ευτυχία

21 Μαΐου 2024 07:52
Πανσέληνος στον Τοξότη με «φουσκωμένο» πορτοφόλι: Τρέχουν στα ΑΤΜ όσοι είναι Ιχθύες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου βλέπει εξαιρετικά τα είναι τα νέα για αρκετά ζώδια τις επόμενες ημέρες χάρη σε μια όψη της Πανσελήνου στον Τοξότη, που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή τους.

Η Πανσέληνος των λουλουδιών, όπως είθισται να ονομάζεται το φεγγάρι του Μαΐου, πραγματοποιείται στις 23/05/2024 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Είναι ένα φεγγάρι που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε μπροστά γεμάτοι ελπίδα και να αμφισβητήσουμε ό,τι μας κρατά πίσω. Θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως, διότι σπάνια έχουμε μια Πανσέληνο που μας προκαλεί να αναζητήσουμε τη χαρά, την περιπέτεια, τη διασκέδαση και που μας καλεί να μην παίρνουμε τόσο σοβαρά και αυστηρά τα πράγματα και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες που μας εξελίσσουν.

Άρα, θα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι εντελώς γεμάτο και να σταματήσουμε τη γκρίνια. Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου υπάρχει μια λέξη κλειδί και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη. Όσο περισσότερο εστιάζουμε σε ό,τι έχουμε και δεν το θεωρούμε δεδομένο, τόσο θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τα οφέλη που θα μας φέρει. Εξάλλου η χαρά και η ευγνωμοσύνη κρύβονται στα μικρά και στα ουσιαστικά. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να φέρετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας.

Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα και νέους προορισμούς, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να συναντάτε φίλους που σας κάνουν να νιώθετε καλά και να γελάτε μαζί τους, να κάνετε κάτι που σας παθιάζει και σας γεμίζει είναι ό,τι ακριβώς ενδείκνυται με αυτή Πανσέληνο. Επίσης, αν έχουμε μια ιδέα στο μυαλό μας και δεν είμαστε σίγουροι για την αποδοχή της, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ντροπές και συστολές, και να περάσουμε από την αδράνεια και την ανασφάλεια στην παραγωγή και στη δράση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share