Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το λάθος στο μνήμα της Ίριδας! (Video)

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θρίλερ

4 Μαΐου 2022 11:28
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το λάθος στο μνήμα της Ίριδας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ραγδαίες συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και όπως φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει νέο αίτημα για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα! Ενώ, δύο υποψήφιοι θέλουν να αγοράσουν όλο το τριώροφο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, όπου ζούσε η οικογένεια Δασκαλάκη με τα τρία τους παιδιά, πριν αυτά «φύγουν» από τη ζωή.

Την ίδια στιγμή το «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα λάθος που υπάρχει στο μνήμα της Ίριδας. Πιο συγκεκριμένα ο τάφος της Ίριδας στο Α’ Νεκροταφείο Πάτρας γράφει πάνω ότι ήταν 6 μηνών όταν πέθανε. Στον τάφο της Τζωρτζίνας ωστόσο, που βρίσκεται στο ενοριακό κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών, είχαν σκαλιστεί και τα ονόματα των δύο αδερφών της. Εκεί η ηλικία θανάτου της Ίριδας αναγράφεται ως 7 μηνών.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ανατριχιαστικό γκράφιτι με την Τζωρτζίνα ως Θέμιδα - «Στο πρόσωπό της χαράσσονται...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ένα εντυπωσιακό γκράφιτι επιχείρησε ο καλλιτέχνης Devoutness να σχολιάσει τη φερόμενη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ενώ, μάρτυρα «κλειδί» φέρνει ο Μάνος Δασκαλάκης!

Στο γκράφιτι η μικρή Τζωρτζίνα απεικονίζεται ως Θέμιδα, να αναζητά δικαιοσύνη για τον θάνατό της, έχοντας τα μάτια της ανοιχτά με τον ίδιο να δηλώνει ότι τη ζωγράφισε έτσι θέλοντας να αποτυπώσει την «ύστατη προσπάθεια του κοριτσιού να μιλήσει με εμάς τους ζώντες»

Σύμφωνα με τον ίδιο στο χέρι της Τζωρτζίνας υπάρχει ένας ζυγός, ο ζυγός της δικαιοσύνης που γέρνει προς τη μεριά της, δίνοντας δικαιοσύνη.

«Ήθελα να δώσω τη δική μου άποψη για τη δικαιοσύνη. Στο διάσημο γλυπτό υπάρχει το πέπλο στα μάτια της. Το πέπλο εδώ δεν χρησιμοποιείται, κάτι το οποίο μας κάνει να έχουμε άμεση σχέση με το πρόσωπο του εικονιζόμενου. Βλέπουμε τα συναισθήματά της, βλέπουμε τι νιώθει» είπε ο street artist μιλώντας στο STAR.

«Στο πρόσωπό της χαράσσονται δύο συναισθήματα. Η θλίψη γιατί δεν μπορεί να αναιρέσει τα πεπραγμένα, να πει την ιστορία της. Στο χέρι της υπάρχει ένας ζυγός. Είναι ο ζυγός της δικαιοσύνης που γέρνει προς τη μεριά της, δίνοντας δικαιοσύνη.

Ο ζυγός αλλάζει χρώμα και αυτό συμβαίνει γιατί είναι η ύστατη προσπάθεια του κοριτσιού να μιλήσει με εμάς τους ζώντες» κατέληξε ο καλλιτέχνης για το γκραφίτι με την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share