Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Σεισμός» με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Ραγδαίες εξελίξεις (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

4 Μαΐου 2022 11:10
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Σεισμός» με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Ραγδαίες εξελίξεις (Video)
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δύο υποψήφιοι θέλουν να αγοράσουν όλο το τριώροφο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, όπου ζούσε η οικογένεια Δασκαλάκη με τα τρία τους παιδιά, πριν αυτά «φύγουν» από τη ζωή. Ενώ, με ένα εντυπωσιακό γκράφιτι επιχείρησε ο καλλιτέχνης Devoutness να σχολιάσει τη φερόμενη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο αγοραστές, συγκινημένοι από την τραγική ιστορία των τριών μικρών παιδιών αποφάσισαν να αγοράσουν το τριώροφο κτίριο της οδού Μπιζανίου, που είναι πλέον ερημωμένο και να το δωρίσουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με αυτό τον τρόπο, θέλουν να «ξορκίσουν» το κακό που συνέβη στα τρία αγγελούδια και να βρουν άλλα παιδιά χαρά και μια στέγη. Οι πρώτες επαφές με τον οργανισμό έχουν ήδη γίνει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και αν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες, θα απευθυνθούν σε άλλον αντίστοιχο φορέα, προκειμένου να βρουν στέγη και θαλπωρή ανήμπορα παιδιά.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μάρτυρα «κλειδί» φέρνει ο Δασκαλάκης - Τι είπαν στις καταθέσεις τους οι γιατροί από το Ρίο για κεταμίνη & Πισπιρίγκου

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, όλο αυτό το διάστημα τηρεί ουδέτερη στάση, σε όσα γίνονται και φαίνεται πως φυλάει τα νώτα του, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τοποθετηθεί. Μία απ' αυτές μπορεί να θεωρηθεί και η κίνησή του να ζητήσει να κληθεί για κατάθεση η παιδοψυχολόγος της Τζωρτζίνας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο παρακολουθούσε το παιδί μετά τον θάνατο της αδελφής της Μαλένας, δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα και θεωρείται μάρτυρας-κλειδί καθώς μπορεί να εισφέρει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις αντιφάσεις και την ανάρτηση της Πισπιρίγκου που περιπλέκει το μυστήριο.

Η κυρία Χριστίνα Σαλάππα έχει διορίσει άλλη μία παιδοψυχολόγο για να «φωτίσει» πτυχές από την Τζωρτζίνα, κυρίως μέσα από τις ζωγραφιές της, ωστόσο, η παιδοψυχολόγος που φέρνει ο Δασκαλάκης για κατάθεση θα δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση.

Καταθέτει για Μαλένα, Ιριδα ο Δασκαλάκης

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πολύ σύντομα ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί, τουλάχιστον από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, να καταθέσει για τις υποθέσεις της Ιριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του πατέρα κι επικαλούνται «Τα Νέα», ο 30χρονος είναι στη διάθεση των προανακριτικών Αρχών για κατάθεση αλλά ακόμη δεν έχει κληθεί. Αν χρειαστεί και κληθεί θα δώσει και συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

«Υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους και αυτό καταδεικνύεται ακόμα και σε αυτά που λένε σε εμάς. Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί προφανώς κάποιοι τον έχουν συμβουλέψει να κάνει λίγο πίσω από τη δημοσιότητα» δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, χαρακτηριστική της εντελώς αποστασιοποιημένης στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, είναι η απόφασή του κυριολεκτικά να ρίξει… μαύρη πέτρα και να μην μετάσχει ούτε στη διαδικασία εκκένωσης του διαμερίσματος όπου έμεναν στην Πάτρα.

Όπως λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν πρόκειται καν να πάρει οτιδήποτε έχει αφήσει εκεί, αφού πρόκειται για αντικείμενα που δεν τον ενδιαφέρει να κατέχει πλέον.

Τι είπαν γιατροί, νοσηλευτές του Ρίου για την κεταμίνη

Την ίδια στιγμή, οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού συνεχίζονται και χθες, εξετάστηκαν πέντε μάρτυρες.

Πρόκειται για μια παιδίατρο και 4 νοσηλεύτριες που φέρονται να επιβεβαίωσαν ότι χορηγήθηκε κεταμίνη σε ένα επεισόδιο της 9χρονης πριν οδηγηθεί σε παραπληγία, ξεκαθαρίζοντας όμως πως επρόκειτο για πολύ μικρή ποσότητα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συνέβη.

Σημειώνεται, ότι μέσω των συνηγόρων της η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει ότι είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίου. «Δύο φορές είχε χορηγηθεί κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στο Ρίο, υπάρχουν έγγραφα γι΄ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε χορήγηση κεταμίνης με αφορμή τη διασωλήνωση. Έχουμε δηλαδή στις 11/04 και στις 05/06 του 2021 διασωλήνωση του παιδιού για διαφορετικές αιτίες».

Το προσωπικό του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι χορηγήθηκε κεταμίνη σε μικρή ποσότητα, όταν το παιδί χρειάστηκε να μπει σε καταστολή. Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Ρίου περιέγραψαν την κατάσταση του παιδιού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες νοσηλεύτηκε ενώ φέρεται να ρωτήθηκαν σχετικά με τη συμπεριφορά της μητέρας για την οποία φέρονται να άφησαν... σκιές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share