Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανηψιά της σπιτονοικοκυράς και πουλούσε τα πράγματά της (video)

Νέες αποκαλύψεις "βόμβα"

2 Απριλίου 2022 13:05
Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανηψιά της σπιτονοικοκυράς και πουλούσε τα πράγματά της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πληθαίνουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την σπιτονοικοκυρά της, που έφυγε ξαφνικά από τη ζώη, να έρχεται στο προσκήνιο. Παράλληλα, συγκλονιστική μαρτυρία "καρφώνει" τη Ρούλα και για απόπειρα να κάνει κακό στον Μάνο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 69χρονης, η Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της εκλιπούσας, με στόχο να πουλούσει όλα τα πράγματα που είχε στο σπίτι.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθα τα μηνύματα που αντάλλαξε η Πισπιρίγκου με μία γυναίκα που ενδιαφερόταν να αγοράσει κάποιες πολυθρόνες που θεωρούνταν αντίκες, ενώ γινόταν κουβέντα για κάποια χαλιά, αλλά και για φλοκάτες.

Ηχητικό ντοκουμέντο σοκ! Η Ρούλα μιλά την ώρα που η Τζωρτζίνα χαροπαλεύει (video)

Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας δεν έχουν τέλος. Την ώρα που οι αρχές ερευνούν τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, κατά το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται να μιλά, ενώ πίσω ακούγονται οι ήχοι του μόνιτορ, που κατέγραφε τους παλμούς της Τζωρτζίνας.

Ο καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης έδωσε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με το μόνιτορ που κατέγραφε τους καρδιακούς παλμούς της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο κ. Στεφανάδης είπε πως με επιφύλαξη πρόκειται για το μηχάνημα που μετρά την καρδιακή συχνότητα του παιδιού.

«Δεν μπορεί να ακουστεί δυστυχώς, ευκρινώς το τι συμβαίνει. Ίσως αυξομειώνεται η συχνότητα. Αυτό που άκουσα ίσως είναι κάποιες έκτακτες συστολές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.

Αυτό που θα βοηθούσε θα ήταν μία επεξεργασία του ηχητικού, αν μπορεί να αφαιρεθεί τεχνικά η φωνή της μητέρας προκειμένου να ακουστεί καλύτερα για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Ερωτηθείς για το αν το μόνιτορ προειδοποιεί το ιατρικό προσωπικό ή μονάχα τον άνθρωπο που είναι δίπλα στον ασθενή ο κ. Σπαντιδέας απάντησε πως εξαρτάται εάν το μόνιτορ είναι συνδεδεμένο με κεντρικό σταθμό, όπως συμβαίνει με τις μονάδες εντατικής θεραπέιας ενώ σε άλλες περιπτώσεις ειδοποιείται μονάχα αυτός που είναι στο δωμάτιο.

«Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, και μπορεί κάλλιστα να διερευνηθεί, θα είναι καταγεγραμμένο στην πορεία της νοσηλείας του παιδιού» είπε ο καθηγητής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share