Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Μαγικές εικόνες στα Γρεβενά: Πάγωσε ο Βενέτικος ποταμός – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου (photos-video)

Όσα είπε ο γνωστός μετεωρολόγος για το σπάνιο φαινόμενο

26 Ιανουαρίου 2022 16:21
Μαγικές εικόνες στα Γρεβενά: Πάγωσε ο Βενέτικος ποταμός – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που έφερε η κακοκαιρία "Ελπίδα" είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν τμήματα του Βενέτικου ποταμού στα Γρεβενά. Σχετική ανάρτηση για το θέμα έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook o μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Στη λίστα με τους μεγαλύτερους χιονιάδες των τελευταίων 111 ετών στην Αττική!» - Ποιες χρονιές συμπληρώνουν την «παγωμένη» λίστα (photo)

γρεβενα-ποταμοσ

«Σε μήνυμα του ο αγαπητός συνάδελφος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Μάκης Νασιάδης έγραψε στέλνοντάς μου αυτές τις δύο φωτο: “Πάγωσε ο Βενέτικος ποταμός στα Γρεβενά σε πολλά τμήματα. Οι φωτογραφίες από το πέρασμα του Βουκεφάλα, εκεί όπου η παράδοση λέει ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν καβάλα όταν έκανε το άλμα από τη μια άκρη στην άλλη”. Σ’ ευχαριστώ πολύ Μάκη!», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η ιστοσελίδα kozan.gr δημοσίευσε σημερινό (26/1) βίντεο και φωτογραφίες από το εντυπωσιακό φαινόμενο. Το βίντεο τραβήχτηκε από τη γέφυρα στο δρόμο Γρεβενών – Καλαμπάκα.

Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια και το Σάββατο στην Αττική!

Χιονοπτώσεις στην Αττική και το Σάββατο 29/1 περιμένει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας πάντως πως «δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου» που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα». Παράλληλα, έχει προειδοποιήσει για μία ψυχρή «κατεβασιά», η οποία φαίνεται να έρχεται στις 2 με 4 Φεβρουαρίου.

γρεβενα-ποταμοσ

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει στη σημερινή του ανάρτηση:

«Επειδή υπάρχει πιθανότητα να γραφτούν και να ακουστούν… διάφορα τις επόμενες ημέρες: Οι όποιες χιονοπτώσεις που αναμένεται να σημειωθούν το ερχόμενο Σάββατο 29/1 στην Αττική δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου!!!

Θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής (χοντρικά πάνω από τα 500 με 600 περίπου μέτρα και θα έχουν πολύ μικρότερη ένταση και διάρκεια), ενώ βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του νομού!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share