Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία - Φόβοι για εγκλωβισμένους

Έσπευσαν 40 πυροσβέστες

7 Ιανουαρίου 2021 17:01
Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία - Φόβοι για εγκλωβισμένους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια πολυκατοικία στο Λονδίνο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έξι πυροσβέστικά οχήματα και 40 πυροσβέστες έχουν αποσταλεί στο Hammersmith, όπου πλάνα δείχνουν μαύρο καπνό να βγαίνει από ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου.

Τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες εξέφρασαν την ανησυχία τους για όποιον κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη φωτιά ή βρισκόταν μέσα στον χώρο, καθώς ο καπνός αυξάνεται.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανέφερε: «Έξι πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες κλήθηκαν σε πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα στο Hammersmith Grove στο Hammersmith». Παράλληλα πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά στη Θεσσαλονίκη απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο.

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λονδίνο

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο αυτοκίνητα

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ένα τρομακτικό περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να πηγαίνουν στα σημεία που βρίσκονται τα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο σταθμευμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Όπως έγινε γνωστό, στη 01:20 μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε φωτιά σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Πολίχνη, με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί υλικές ζημιές. Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο περιστατικό, κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Έρευνες για τα δύο συμβάντα πραγματοποιούν, αντιστοίχως, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, εξετάζοντας την εκδοχή του εμπρησμού.

Στη Θεσσαλονίκη δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share