Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο

Τι συνέβη;

1 Ιανουαρίου 2021 20:41
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη διότι ξέσπασε φωτιά απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο. Επίσης πριν από λίγες μέρες είχε ξεσπάσει φωτιά σε ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς μέσα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς σήμανε συναγερμός στη Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη διότι ξέσπασε μεγάλη φωτιά απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο όπου έγιναν μικρές ζημιές.

Φωτιά ξέσπασε απέναντι από νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6:25 μ.μ., σε υπόγειο καταστήματος, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση, επί της οδού Παπαναστασίου, στον αριθμό 2, απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες της Υπηρεσίας, οι οποίοι και κατέσβεσαν μέσα σε λίγη ώρα τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η εστία ήταν μικρή, στο χώρο που εκδηλώθηκε υπήρχαν μόνο απορρίμματα και δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες ζημίες. Στο σημείο παραμένει ένα πυροσβεστικό όχημα για λόγους ασφαλείας.

Συναγερμός στη Λάρισα: Διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες - Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα όπου ένα διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να προσπαθήσει να απεγκλωβίσει το άτομο που διέμενε εκεί. Επίσης πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη όπου απεγκλωβίστηκε μία 70χρονη.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα της Λάρισας. Ειδικότερα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 09:00 όταν ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα οικοδομής, στη συμβολή των οδών Καραθάνου και Ηπείρου.

Στη Λάρισα ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα όπου ένας άνδρας 55 ετών ήταν εγκλωβισμένος.

Ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών, ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο χώρο, με το που αντιλήφθηκε τις φλόγες κατέφυγε στη βεράντα. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Παράλληλα, προσεγγίστηκε ο άνδρας ο οποίος απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο χωρίς να υποστεί το παραμικρό. Σημειώνεται ότι οι υλικές ζημιές που υπέστη το διαμέρισμα είναι σημαντικές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share