Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης για εγκλωβισμένους

14 Δεκεμβρίου 2020 16:11
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Πριν από λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα να ενεργήσει η Πυροσβεστική άμεσα. Επίσης πριν λίγες μέρες στα Χανιά ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στο διαμέρισμα στην οδό Κανάρη 25, στη διασταύρωσή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται άτομα μέσα στο διαμέρισμα ενώ παράλληλα στο σημείο έχουν φτάσει 12 πυροσβέστες με εφτά οχήματα.

H φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα όπου οι δυνάμεις της Πυροσβεστική απεγκλώβισαν μια 70χρονη με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Φωτιά σε βιοτεχνία στο Μοσχάτο

Φωτιά ξέσπασε σε βιοτεχνία στο Μοσχάτο το βράδυ της Τρίτης. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο κτίριο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ταύρου, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπήρξε άμεση.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά στην Αργολίδα όπου και δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 16χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης ένας 16χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Ακόμα μία τραγωδία από πυρκαγιά σε διαμέρισμα, που φέρνει στις μνήμες τον θάνατο του 65χρονου στο Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11:00 ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Νάτσινα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, οι οποίες προχώρησαν σε εκκένωση της πολυκατοικίας.

Οι πυροσβέστες έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό το 16χρονο αγόρι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share