Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Κραυγή ανακούφισης για Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια: Έδωσε τη λύση η Λίτσα Πατέρα

Η έμπειρη αστρολόγος προειδοποιεί

17 Απριλίου 2024 13:43
Κραυγή ανακούφισης για Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια: Έδωσε τη λύση η Λίτσα Πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Όλα όσα πρέπει να περιμένουν τα ζώδια ανέλυσε, όπως κάθε μέρα, η Λίτσα Πατέρα, την Τετάρτη 17/4 στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Την ίδια στιγμή, Χρυσό «ασήμωμα» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Θα τρέχουν από τα μπατζάκια τα λεφτά σε αυτά τα ζώδια!

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Κριός: Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας

Ταύρος: Οικογενειακή υπόθεση (ακίνητη περιουσία)

Δίδυμοι: Αποφύγετε να πάρετε απόφαση

Καρκίνος: Σημαντική προσφορά

Λέων: Προσωπική υπόθεση προωθείται

Παρθένος: Ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντος

Ζυγός: Συζητήσεις - αποφάσεις απαιτούν προσοχή

Σκορπιός: ... Αναταράξεις

Τοξότης: Σχέδια καθυστερούν

Αιγόκερως: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα

Υδροχόος: Νέα σχέδια

Ιχθύς: Προβληματισμοί!

Παίξτε ΚΙΝΟ τώρα αν ανήκετε σ' αυτά τα 2 ζώδια - Φορέας χρημάτων ο Κώστας Λεφάκης!

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας (17/04) σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ερμής γωνία 30ο με Άρη: Ο έξυπνος λόγος με επιχειρήματα, πείθει και επηρεάζει αμφισβητίες και αναποφάσιστους.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχετε στα οικονομικά σας, από κάποια πηγή που δεν περιμένατε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μία προσωρινή ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, αλλά θα πρέπει ακόμα να φανείτε πιο προσεκτικοί σε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις σας.

Διαβάστε επίσης: Τσιρίδα χαράς για Ταύρους, Λέοντες κι άλλο 1 ζώδιο - Χρήματα με την σέσουλα από την Λίτσα Πετρίδη

Παίξτε ΚΙΝΟ τώρα αν ανήκετε σ' αυτά τα 2 ζώδια - Φορέας χρημάτων ο Κώστας Λεφάκης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες επιδιώξεις εμφανίζονται στον επαγγελματικό σας τομέα και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Φερθείτε με ευελιξία και υπομονή και βάλτε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα ευρηματικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας αποδώσει καρπούς στον εργασιακό σας χώρο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε το την διπλωματία και την καλή σας διάθεση για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι αλλάζει ξαφνικά στην δουλειά σας, και οι θετικές προοπτικές αναπτερώνουν τις ελπίδες σας. Οι σχέσεις σας ευνοούνται, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και στα χρηματοοικονομικά σας.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να καλλιεργήσετε κάποια σχέση που θα σας βοηθήσει οικονομικά τώρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων στο σπίτι σας με διακριτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδιά σας, αλλά δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε εύκολα κάποιες υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Μην ρισκάρετε χρήματα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα δείχνουν να κινούνται θετικά όσον αφορά την οικονομική σας υποδομή, και μία νέα εποχή αρχίζει για σας. Ο δρόμος για μία επιτυχημένη πορεία ανοίγει τώρα.

Δείτε επίσης: Επικίνδυνα παιχνίδια από την Σελήνη: Οικονομική καταστροφή για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Παίξτε ΚΙΝΟ τώρα αν ανήκετε σ' αυτά τα 2 ζώδια - Φορέας χρημάτων ο Κώστας Λεφάκης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέχετε νομικές υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις στην ζωή σας. Δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και σας οδηγεί σε επιτυχίες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share