Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

Εξαιρετικά νέα από τη Λίτσα Πατέρα: Ουρλιάξτε από χαρά αν ανήκετε σ' αυτά τα 6 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα μοιράζει χρήμα

20 Μαΐου 2024 09:32
Εξαιρετικά νέα από τη Λίτσα Πατέρα: Ουρλιάξτε από χαρά αν ανήκετε σ' αυτά τα 6 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η έμπειρη αστρολόγος, μέσα από εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέλυσε την Κυριακή τα άστρα για τα 12 ζώδια εν όψει της νέας εβδομάδας! Ποια θα είναι τα τυχερά και πως ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Διδύμους φέρνουν εξαιρετικά νέα;

Διαβάστε επίσης με την ευκαιρία: 7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Αναλυτικά η Λίτσα Πατέρα τόνισε: «Θα γίνει κάτι καλό. Άνοιξαν οι ουρανοί. Πρέπει να ξεχάσουμε λίγο τα παγκόσμια γεγονότα που μας στεναχωρούν και προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε. Τόσο καιρό σας λέω και δεν με πιστεύτε ότι ο Δίδυμος είναι το καλύτερο ζώδιο. Μπαίνει και ο Ήλιος και η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Διδύμους με πολύ ωραίες όψεις. Αυτό τι σημαίνει; Έντονη κοινωνική ζωή και μοναδικοί έρωτες. Η Αφροδίτη κάνει μια μοναδική όψη με τον Πλούτωνα. Βεβαίως τα προβλήματα που έχουμε υπάρχουν…Δίδυμοι των πρώτων ημερών πάρτε ένα λαχείο! Κάτι γίνεται, κάτι σημαντικό. Δεν είναι μόνο ότι μπαίνει η Αφροδίτη, είναι γιατί κάνει όψη με τον Πλούτωνα που είναι ο πιο δυνατός πλανήτης και για το καλό και για κακό. Αυτός είναι ο πλανήτης του πολέμου και τώρα είναι ανάδρομος και μας την έχει στημένη. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο και τον Δία όλο και κάτι καλό θα φέρει. Ποιοι ευνοούνται περισσότερο; Κριοί - Δίδυμοι - Λιοντάρια - Ζυγοί - Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών δεν γίνεται να μην συμβεί κάτι σημαντικό είτε στα οικονομικά, είτε στα συναισθηματικά. Κάτι πολύ σημαντικό που θα είναι διαρκείας. Ο Ουρανός είναι στον Ταύρο και είναι η Γη, βλέπουμε τη σκόνη και βλέπουμε όλα αυτά που γίνονται, όμως κάτι βελτιώνεται».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share