Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Επικίνδυνα παιχνίδια από την Σελήνη: Οικονομική καταστροφή για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί

17 Απριλίου 2024 09:38
Επικίνδυνα παιχνίδια από την Σελήνη: Οικονομική καταστροφή για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 17 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: Ευχάριστες επαφές αισθηματικής φύσης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και τολμηρές, θα υπάρχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις, φεύγουν τα εμπόδια.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι ηγετικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια το πείσμα και την ανάγκη για κυριαρχία. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστα ανοίγματα θα προκύψουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, για φλερτ και για προσεγγίσεις.

Επικίνδυνα παιχνίδια από την Σελήνη: Οικονομική καταστροφή για 3 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή λύσεις θα βρεθούν σε παρελθοντικά ζητήματα. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε ένα πιο σοβαρό και βάσιμο επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Συζητήσεις γύρω από θέματα οικονομικά θα έχουν θετική κατάληξη.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ίσως να φέρει ένα είδος ψυχολογικής και συναισθηματικής σύγχυσης. Προσοχή στην ανυπομονησία, στην απογοήτευση ή στις βιαστικές αποφάσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες και γενικότερα όσοι νιώθουν καταπίεση, θα πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους. Οι καταστάσεις θα χρειαστούν προσαρμοστικότητα, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share