Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

4 ζώδια «βουτάνε» στο χρυσάφι: Εβδομάδα πολλών ευρώ από την Άση Μπήλιου!

4 ζώδια θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα την εβδομάδα 11/09/2023 – 17/09/2023

11 Σεπτεμβρίου 2023 20:18
4 ζώδια «βουτάνε» στο χρυσάφι: Εβδομάδα πολλών ευρώ από την Άση Μπήλιου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα φέρει έντονα την επιρροή της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στις 15/09/2023 στο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας πολυάσχολη την καθημερινότητα μας και φέρνοντας τα θέματα της υγείας, της εργασίας, της παιδείας και του περιβάλλοντος, στο προσκήνιο.

Οι όψεις της με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα βοηθούν να έχουμε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας για να τα βγάλουμε πέρα με τις απαιτήσεις αυτού του νέου φεγγαριού. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη να βάλουμε τάξη στο χάος. Μας δίνει την ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού, της δουλειάς, να ξεκαθαρίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε απ’ ότι είναι περιττό ή άχρηστο, να σβήσουμε άχρηστα μέιλς, μηνύματα, αρχεία που απλώς πιάνουν χώρο και μας δημιουργούν και στρες έχοντας τα μπροστά μας κάθε μέρα χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτά. Το μότο της Νέας Σελήνης είναι τακτοποίησε, συστηματοποίησε, αρχειοθέτησε, οργάνωσε, καθάρισε! Είτε αυτό αφορά σε ένα χώρο ή ακόμη και στο μυαλό μας η ενέργεια είναι η ίδια.

4 ζώδια «βουτάνε» στο χρυσάφι: Εβδομάδα πολλών ευρώ από την Άση Μπήλιου!

Εκτός αυτού είναι μια καταπληκτική Νέα Σελήνη για να ασχοληθούμε με θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης. Κι επειδή μιλάμε για την Παρθένο, το ζώδιο της υγείας, ας δούμε τώρα τι είναι αυτό που θα θωρακίσει καλύτερα το σώμα μας και θα μας προσφέρει περισσότερη υγεία. Διατροφή, άσκηση, βιταμίνες, καλύτερος ύπνος, ξεκούραση είναι όσα πρέπει να εξετάσουμε καλύτερα τις επόμενες μέρες και φυσικά ένα τσεκάπ για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει. Στα θέματα της δουλειάς η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, οπότε καλό είναι αν είστε στη φάση ανεύρεσης εργασίας να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες. Η μόνη αρνητική της όψη είναι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που μερικές φορές δημιουργεί σύγχυση.

Την ίδια μέρα ο Ερμής, που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 23/08/2023, επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο της Παρθένου για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες που θα κάνουμε με τη Νέα Σελήνη. Επιτέλους θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε και θα μπει κι ένα τέλος σε όλες τις δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις που βιώσαμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

4 ζώδια «βουτάνε» στο χρυσάφι: Εβδομάδα πολλών ευρώ από την Άση Μπήλιου!

Ο Ερμής θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου σε αυτό το ζώδιο. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 16/09/2023 μας ενθαρρύνει να κάνουμε αλλαγές, αλλά πάνω στη βάση της λογικής κι όχι βιαστικά και απερίσκεπτα. Την Κυριακή Αφροδίτη και Δίας σχηματίζουν τετράγωνο και μπορεί να είμαστε πιο επιπόλαιοι στις κρίσεις μας ή να έχουμε ουτοπικές ιδέες. Σαφώς δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για σημαντικές αποφάσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share