Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

28 Μαΐου 2024 09:48
Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο - Δημιουργικές συζητήσεις, θετικά αποτελέσματα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, χαλιναγωγημένη αντίδραση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα. Φεύγει η αδιαλλαξία, ο τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις, στις επαγγελματικές σχέσεις το κλίμα θα είναι συνεργάσιμο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να συζητήσουν ανοιχτά και να τακτοποιήσουν υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια ή αμφιβολία. Ευνοούνται οι μακροχρόνιοι δεσμοί, ίσως να υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης ή αποκατάστασης. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σταθερά με σοβαρές βλέψεις.

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν κυκλοθυμίες, σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική και εσωτερική ισορροπία, οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστα ανοίγματα, βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξουν τυχερά συμβάντα που θα ανανεώσουν τις επαφές και τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share