Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Επίσημα διαζευγμένος ο Κώστας Δόξας: «Δεν υπάρχει δικαίωση, λύθηκε ο γάμος» - Τι απαντά η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση

«Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου»

29 Μαΐου 2024 18:10
Επίσημα διαζευγμένος ο Κώστας Δόξας: «Δεν υπάρχει δικαίωση, λύθηκε ο γάμος» - Τι απαντά η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βγήκε και επισήμως το διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση, με τον τραγουδιστή έπειτα να κάνει ορισμένες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και μια κόρη, βρέθηκε χθες (28/5) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των αγωγών που είχαν καταθέσει εκατέρωθεν προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε.

Ο Κώστας Δόξας, μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε και επίσημα σε καλό κλίμα σημειώνοντας ωστόσο πως θα ακολουθήσουν αρκετά δικαστήρια, τα οποία έχουν να κάνουν με την κόρη τους.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Δεληθανάση απαντά στον Κώστα Δόξα: «Όχι στην κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό - Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση υπέρ του» (video)

«Η λέξη “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά.

Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Από τη δική της πλευρά, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση είπε: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωση την κυρία Δεληθανάση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share