Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Δεν σηκώνουν πολλά πολλά: Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού τις οποίες φοβούνται οι άντρες

Θα τους στείλουν από εκεί που ήρθαν!

9 Αυγούστου 2023 10:59
Δεν σηκώνουν πολλά πολλά: Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού τις οποίες φοβούνται οι άντρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν γεννήθηκε ακόμα αυτός που θα τους ανέβει στο σβέρκο. Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού προκαλούν τον τρόμο στους άντρες γι' αυτό καλό θα είναι οι άντρες να είναι εντάξει απέναντί τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι είναι οι ονειροπόλοι του ζωδιακού.

Δεν σηκώνουν πολλά πολλά: Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού τις οποίες φοβούνται οι άντρες

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι το πραγματικό αφεντικό και δεν φοβάται να το δείξει. Λειτουργεί έτσι και στην ερωτική και την επαγγελματική της ζωή και ένας έξυπνος άντρας θα πρέπει να το αντιληφθεί γρήγορα και να μην πάει να της πουλήσει μαγκιά γιατί στάνταρ θα φάει τα μούτρα του, αν όχι... φούσκο. Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια, μηδενική ανοχή στη βλακεία και την ψευτιά και δεν κολλάει πουθενά και μπροστά σε κανέναν. Αν κάποιος την προκαλέσει, τότε, κακό του κεφαλιού του γιατί θα τον ξευτιλίσει όσο δεν πάει. Επίσης, μην ακούσει τη γνωστή φράση «δεν ξέρω τι θέλω» από άντρα γιατί γίνεται έξαλλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα, πρώτη και καλύτερη, σε καρφώνει με το βλέμμα, σε σκανάρει κυριολεκτικά, από πάνω μέχρι κάτω και είναι μια πραγματική απειλή για όποιον προδώσει την εμπιστοσύνη της. Το ένστικτό της δεν την ξεγελά με τίποτα, όσο κι αν το αρνηθεί ο άλλος, γνωρίζει πολύ καλά τι κι αν συνέβη κάτι, οπότε καλό θα ήταν να τη μιλήσει ειλικρινά από ΠΡΙΝ γιατί μετά θα βιώσει στο πετσί του τι σημαίνει η φράση «ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι». Τα λόγια και τις εξηγήσεις τα θεωρεί περιττά, περνάει κατευθείαν στη δράση και βοήθειά του. Δεν θα σταματήσει, αν δεν κάνει το συγκεκριμένο άντρα... να φτύσει το γάλα της μαμάς του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δεύτερη πιο φοβιστική γυναίκα είναι η Αιγοκερίνα. Έχει αυστηρό ύφος, ενίοτε και παγωμένο, με το που θα σε συναντήσει, θα σε μετρήσει από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να σηκώσει καν το φρύδι. Έχεις την αίσθηση ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα σκέφτεται «έλα, πες τη βλακεία σου και συ, να με φτιάξεις». Αν ένας άντρας κάνει το λάθος να την υποτιμήσει ή να θεωρήσει ότι με δυο γλυκόλογα και κανα λουλουδικό θα την τουμπάρει, τότε τα θέλει ο οργανισμός του. Δυο κουβέντες θα του πει και αρκούν για να του κοπεί ο βήχας, τα ήπατα και να μετανιώνει για μια ζωή για το θράσος που έδειξε. Για να μην πούμε ότι θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share