Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Αποδυναμωμένη πια η Κέιτ Μίντλετον: Οι χημειοθεραπείες την «τσάκισαν» εντελώς, δε θέλει κανείς να δει τη νέα της όψη

Ανησυχία στο Παλάτι μήπως κυκλοφορήσουν «ακατάλληλες» φωτογραφίες της πριγκίπισσας

29 Μαΐου 2024 18:38
Αποδυναμωμένη πια η Κέιτ Μίντλετον: Οι χημειοθεραπείες την «τσάκισαν» εντελώς, δε θέλει κανείς να δει τη νέα της όψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περιορισμένες, αν όχι μηδαμηνές, είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δε θα πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση το 2024, καθώς έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανάρρωσή της αλλά και στην προστασία της οικογένειάς της.

Η ίδια φαίνεται να υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας. Παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή και θαρραλέα για χάρη των παιδιών της.

Δείτε επίσης: Δυστυχώς έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον: «Περνάει όσο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, δε θα τη δούμε ξανά...»

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι με την οικογένειά της. Παράλληλα με τις θεραπείες της, πραγματοποιεί κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά υπό αυστηρή μυστικότητα.

Το παλάτι ανησυχεί ιδιαίτερα για το θέμα της ιδιωτικότητας κατά τις εξόδους της, καθώς δεν επιθυμεί να διαρρεύσουν ακατάλληλες φωτογραφίες της.

Εν τω μεταξύ, το Παλάτι του Κένσινγκτον διευκρίνισε ότι, αν και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες εξόδους, εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο και χώρο για την ανάρρωσή της.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τα δώρα και οι «ευχετήριες κάρτες»

Ταυτόχρονα, το παλάτι έχει πλημμυρίσει από «δεκάδες χιλιάδες» κάρτες και δώρα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο όγκος της αλληλογραφίας είναι τόσο μεγάλος που το προσωπικό δυσκολεύεται να ανταποκριθεί, καθώς επιθυμούν να απαντήσουν σε όλους. Αν και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας διαθέτουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ελέγχονται από το βασιλικό ταχυδρομείο.

Η αποκάλυψη του καρκίνου

Η Κέιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις αρχές του έτους για μια σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρέμεινε στην κλινική του Λονδίνου για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Τον Μάρτιο, μετά από μια περίοδο έντονων εικασιών σχετικά με την υγεία της, επιβεβαίωσε ότι, αν και αρχικά η κατάστασή της δεν είχε θεωρηθεί καρκινική, αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν την ύπαρξη καρκίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share