Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Μανώλης Μητσιάς: «Δε με πειράζει αν είσαι ομοφυλόφιλος, κάνε ό,τι θες στη ζωή σου, αλλά μην προκαλείς»

«Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος»

29 Μαΐου 2024 19:10
Μανώλης Μητσιάς: «Δε με πειράζει αν είσαι ομοφυλόφιλος, κάνε ό,τι θες στη ζωή σου, αλλά μην προκαλείς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Μανώλης Μητσιάς, στην οποία ανάμεσα σε όσα είπε σχολίασε και τους ομοφυλόφιλους, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο.

«Η ολοκλήρωση της ευτυχίας μου είναι τα εγγόνια μου. Ο παράδεισος επί γης είναι τα εγγόνια μου, τίποτε άλλο. Είναι μεγάλη χαρά, είναι αυτό που λένε “του παιδιού μου το παιδί, είναι δύο φορές παιδί μου”, δε βγήκε τυχαία αυτό από τον λαό. Η πιο χρήσιμη συμβουλή που τούς έχω δώσει είναι “κάνε ό,τι σου αρέσει”.

Στη ζωή μου, από μικρός κάνω αυτό που θέλω. Πήγα για σπουδές, τα εγκατέλειψα όλα για να γίνω τραγουδιστής σε μία εποχή, που δεν ήταν καθόλο ευχάριστο για τους γονείς μου. Ανάλογα τι τραγουδιστής ήθελες να γίνεις. Εάν ήθελες να γίνεις τραγουδιστής κοσμικών κέντρων μόνο και lifestyle, ήταν εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς.

Μανώλης Μητσιάς

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα στη ζωή μου»

Ο Μανώλης Μητσιάς είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα στη ζωή μου. Ήμουν από ένα χωριό, και μου δόθηκε η ευκαιρία να πιω καφέ με τον Ελύτη, τον Γκάτσο και τον Χατζιδάκι. Τον Χατζιδάκι τον ήξερα 40 χρόνια, είναι ντροπής πράγματα αυτά που ειπώθηκαν για εκείνον, είναι αθλιότητες. Από τον Χατζιδάκι πήρα την ηρεμία που είχε, τη γοητεία που εξέπεμπε ο λόγος του, τη σιγουριά για τον εαυτό του που δε σε πανικόβαλε ποτέ».

Για τον έρωτα, ο Μανώλης Μητσιάς είπε: «Ο έρωτας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, την γυναίκα μου την ερωτεύτηκα, την παντρεύτηκα και κρατήσαμε τον γάμο μας 55 χρόνια. Μέσα στο σπίτι, ο άρχων είναι η γυναίκα όχι ο άντρας. Η γυναίκα κρατά την οικογένεια, σου φτιάχνει τη διάθεσή σου για να πας πιο ευχάριστα στη δουλειά. Ο έρωτας μετά από 50 χρόνια, ακόμα υπάρχει, αν δεν υπήρχε μπορεί και να είχα χωρίσει. Όταν κάποιος λέει ότι ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την προηγούμενη».

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές ξέσπασμα Βέφας Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Να κάτσει στα αβγά του ο Κασσελάκης που θέλει να υιοθετήσει και παιδί»

Ο Μανώλης Μητσιάς είπε για τον γιο του: «Μοιραία εάν ο γιος μου είχε γίνει τραγουδιστής θα υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός. Αν ο γιος μου είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και ήταν καλύτερος, ή θα κατέστρεφα το όνομά μου και, αντίστοιχα, δε θα πετύχαινε εκείνος. Μου είπε ο γιος μου ότι θα κάνει κάτι που να έχει σχέση με την καλλιτεχνία, και τελικά έγινε οδοντίατρος».

Κλείνοντας, ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε για την ομοφυλοφιλία: «Δε με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share