Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

16 Ιουνίου 2023 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου η όψη του Ερμή στον Δίδυμο.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Η μέρα σου κυλά με επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές. Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι συζητήσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Ο χρόνος σου μοιράζεται σε παρέες και φίλους. Η γνώμη σου μετράει και όλοι ζητούν τις συμβουλές σου.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Επικεντρώνεσαι με ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά αποκτήματα και υλικά αγαθά. Σκέφτεσαι τρόπους για να καλυτερέψει η ζωή σου και επινοείς λύσεις που θα σε ξαλαφρώσουν από τα προβλήματα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός και η πλεονεξία.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ερμή, στο δικό σου ζώδιο. Εκτός από συναισθηματικός κι ευαίσθητος, είσαι ταυτόχρονα και λογικός. Η διαίσθηση παντρεύεται την λογική και μπορείς να κάνεις τις πιο σωστές και σοφές επιλογές, σε όλους τους τομείς. Εξάλλου σήμερα ανοίγονται δρόμοι και πόρτες, αφού είσαι πρωταγωνιστής.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται αγκαλιά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Η εσωστρεφή σου διάθεση, θέλει την απομόνωση και την ηρεμία. Επιθυμείς τον εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου και την επαφή με τα εσώτερα συναισθήματα. Απλά να μη τα βάλεις με τον εαυτό σου και τον θεωρήσεις ένοχο, για τα λάθη των άλλων.

ζώδια Παρασκευή 16 Ιουνίου

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή βρίσκονται μαζί και σε ευνοούν. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην κοινωνική ζωή και στον σχεδιασμό του μέλλοντος. Έχεις πολλούς φίλους και αποκτάς καινούργιους, αφού η επικοινωνία σου είναι ευχάριστη. Επιτυγχάνεις τους στόχους και υλοποιείς τις επιθυμίες σου.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας, καθώς και κυβερνήτης σου Ερμής, βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική καταξίωση και προβολή της δημόσιας εικόνας σου. Επιθυμείς διακαώς την αναρρίχηση στην αρένα της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής ζωής.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Η βασική σου επιθυμία είναι να γνωρίσεις τον κόσμο μέσω των ταξιδιών που σχεδιάζεις. Φιλοσοφείς τα γεγονότα που συμβαίνουν τριγύρω σου αλλά είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Αποζητάς την ελευθερία και την ανεξάρτητη ζωή.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται αγκαλιά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή. Λογική και συναίσθημα συνήθως δεν πάνε μαζί και είναι αντίθετα. Προσπαθείς να τα συνδυάσεις και τα δύο αλλά είναι δύσκολο για σένα που το συναίσθημα είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα. Μην έχεις άγχος!

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στην αγκαλιά του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή και κάνει την Παρασκευή, πολύ συντροφική για σένα. Ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επιθυμείς επαφή με τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα φροντιστικός και περιποιητικός. Καταφέρνεις να συνδυάσεις την λογική με το συναίσθημα.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη και κάνει την Παρασκευή, γεμάτη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Εστιάζεις στον τομέα της εργασίας, όπου εκεί φαίνεται πως πιέζεσαι λιγάκι παραπάνω, από όσο αντέχεις.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη. Είσαι εγκεφαλικό άτομο και συνήθως σκέφτεσαι λογικά, όμως σήμερα θα χρωματίσεις την λογική με το συναίσθημα. Έτσι θα καταφέρεις να ασχοληθείς με τα ταλέντα και τα χόμπι, που για να προωθηθούν χρειάζεται πάθος.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, βρίσκεται στην αγκαλιά της συναισθηματικής Σελήνης. Γενικά είσαι έντονα ευαίσθητος και συναισθηματικός από την φύση σου και τώρα καλείσαι να διαχειριστείς την υπερχείλιση του συναισθηματικού φορτίου. Μπαίνεις σε εσωστρεφή διαδικασία και αποζητάς την απομόνωση στο σπίτι όπου μπορείς να αφουγκραστείς την εσωτερική φωνή σου.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share