Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ταμείο μάγκες: Τα 3 ζώδια που γεμίζουν οι τσέπες τους χρήμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζει χρήμα

21 Μαΐου 2024 09:24
Ταμείο μάγκες: Τα 3 ζώδια που γεμίζουν οι τσέπες τους χρήμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (21/05) σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να μπείτε σε μια καλύτερη πορεία ζωής, αποφύγετε τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και καθετί που έχει υψηλό ψυχικό κόστος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις σας βοηθούν να περάσετε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, έστω και αν χρειαστεί να διακόψετε μια συνεργασία και να αρχίσετε μια άλλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την ανάγκη της επέκτασης και της κατάκτησης και το δικαιούστε φυσικά, αυτό, όμως, δεν χρειάζεται να σας φέρει νευρικότητα, άγχος και εμπόλεμα ένστικτα.

Ταμείο μάγκες: Τα 3 ζώδια που γεμίζουν οι τσέπες τους χρήμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Διαβάστε επίσης: Φράγκα από το πουθενά για Δίδυμους κι άλλα 4 ζώδια - Ξεκάθαρη η Λίτσα Πετρίδη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα αυτής της περιόδου επηρεάζουν πολύ την ψυχολογική σας διάθεση, δείτε τις υποχρεώσεις σας ως δημιουργική έκφραση και όχι ως αποστολή που σας έχει γίνει βραχνάς.

ΛΕΩΝ

Δείξτε καλύτερα κατανόηση, αντί να χάνεστε μέσα σε λεπτομέρειες που μπορεί μεν να έχουν σημασία σας, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πιέσεις σας είναι άκαρπες αν δεν αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνουν αυτά που θέλουν, όταν το θέλουν. Υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείτε από την προκλητική τους στάση.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας γύρω από τις «κτήσεις» και τις «κατακτήσεις» σας. Διώξτε μακριά σας εγωισμό και καταπίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείτε τα πράγματα με ένα νέο πνεύμα και αναβαθμίστε σε ένα ανώτερο επίπεδο τις προσωπικές, τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι καιροί αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στο ίδιο σας το σπίτι δεν φαίνεται να είναι ιδανική και ίσως είναι απαραίτητο πια να επανεξετάσετε τι σημαίνει «ισοτιμία» στις σχέσεις σας.

Ταμείο μάγκες: Τα 3 ζώδια που γεμίζουν οι τσέπες τους χρήμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα είναι σημαντικές και θα αναγκάσουν κάποια άτομα από το περιβάλλον σας να πάψουν να γκρινιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία της σημερινής ημέρας εντοπίζεται κυρίως στον τομέα της υγείας και ειδικότερα επηρεάζει το νευρικό σας σύστημα που επιβαρύνεται από τις εσωτερικές σας εντάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ έντονη η επίδραση του Άρη από τον Κριό. Αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο, καθώς έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε σε επικίνδυνα μονοπάτια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share