Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Καυτό 24ωρο γι' αυτά τα 2 ζώδια - Χρήμα από το πουθενά από τη Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί

21 Μαΐου 2024 08:52
Καυτό 24ωρο γι' αυτά τα 2 ζώδια - Χρήμα από το πουθενά από τη Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 21 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό: Συναισθηματική ένταση

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός, καχυποψία, μυστικοπάθεια. Στις ενέργειες θα υπάρξει ένταση και πάθος, προσοχή στις υπερβολές, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη. Το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η διαίσθηση με το συναίσθημα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις οικονομικών υποθέσεων, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι άμεσες, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Καυτό 24ωρο γι' αυτά τα 2 ζώδια - Χρήμα από το πουθενά από τη Σμάρω Σωτηράκη

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στο παρασκήνιο, στις μνησικακίες και στις χειριστικές συμπεριφορές. Στον επαγγελματικό τομέα οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι ανταγωνιστικές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συναδελφικές σχέσεις.

Οι χαρακτήρες που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενδεχομένως να προσπαθήσουν να υποκινήσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share