Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονομική «αναστήλωση» για Ταύρους και 2 ακόμα ζωδια: Ποιούς θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο μέχρι τις 27/6

Ποιοί θα απολαύσουν οικονομική και συναισθηματική ευφορία;

10 Ιουνίου 2023 15:07
Οικονομική «αναστήλωση» για Ταύρους και 2 ακόμα ζωδια: Ποιούς θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο μέχρι τις 27/6
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Με καλοκαιρινή διάθεση καλωσορίζουμε τον Ερμή στους Διδύμους όπως θα δώσει αέρα στις επικοινωνίες μας ως 27/6. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, αλλά και του λόγου, του μυαλού και του πνεύματος. Είναι η αντιληπτική ικανότητα, η σκέψη, η νόηση, η μάθηση. Είναι οι πληροφορίες, οι ειδήσεις, αλλά και οι αποφάσεις. Δείχνει την εξυπνάδα, την ευφυία και φανερώνει τον τρόπο που κινούμαστε σε εγκεφαλικό επίπεδο. Ταυτόχρονα είναι ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών. Επίσης στην δικαιοδοσία του ανήκουν η υγεία και η ιατρική, γι’ αυτό βλέπουμε το σύμβολο αυτό του Ερμή στους γιατρούς. Είναι τόσα πολλά τα χαρακτηριστικά του Ερμή που άνετα μπορεί να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο. Για τους σπουδαίους συμβολισμούς που διαθέτει θεωρώ πως είναι ο σημαντικότερος πλανήτης όλων. Είναι κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου και συμβολίζεται από τον φτεροπόδαρο και αεικίνητο θεό Ερμή. Σύμβολο αιώνιας νεότητας και παρατεταμένης εφηβείας.

Ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται σε κυριαρχία και είναι ένας Ερμής έξυπνος, επικοινωνιακός και πολύ καταφερτζής. Του αρέσει η γνώση, η μάθηση, η σπουδή, αλλά όχι στο ανώτερο επίπεδο. Προτιμά να μην εμβαθύνει πολύ στα πράγματα και αρκείται μόνο στις πληροφορίες. Οι γνώσεις του είναι σταυρολεξικές και όχι εγκυκλοπαιδικές. Είναι πολυπράγμων και αποσπάται η προσοχή του εύκολα. Συνήθως αφήνει στη μέση ότι ξεκινά και δυσκολεύεται να το ολοκληρώσει. Πάντως έχει παρατηρητικότητα και δεν του ξεφεύγει τίποτα!

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του, στους Διδύμους από 11-27 Ιουνίου.

Οικονομική «αναστήλωση» για Ταύρους και 2 ακόμα ζωδια: Ποιούς θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο μέχρι τις 27/6

Θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα, (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς, (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Στους μεταβλητούς (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), θα φέρει σημαντικές εξελίξεις.


Στις 15 Ιουνίου ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη τετράγωνου με τον Κρόνο, φέρνοντας απαισιοδοξία, θλίψη, λύπη, έλλειψη συγκέντρωσης, πικρά λόγια και στενάχωρες καταστάσεις, στους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου.

Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει την όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη. Έρχονται όμορφες συναντήσεις και επικοινωνίες με ευχάριστα άτομα. Φλερτ, γνωριμίες και χαλαρή διάθεση! Επηρεάζει ευνοϊκά τους πύρινους, (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), και τους αέρινους, (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Στις 21 Ιουνίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Άρη και οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα αφού το μυαλό δουλεύει σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Επικοινωνίες, έντονη εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φλερτ! Η νοητική ευστροφία και ο γρήγορος νους, φέρνουν έξυπνες ιδέες και ατάκες που καθηλώνουν.

Επηρεάζει θετικά τους (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), του 2ου δεκαημέρου.

Τέλος στις 26 Ιουνίου ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και ο μήνας μας αποχαιρετά με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις που στην αρχή φέρνουν εξιδανίκευση και μετά απογοήτευση. Λάθη και παρανοήσεις που επηρεάζουν τους μεταβλητούς,( Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: oroskopos.gr

Καταφερτζήδες από κούνια: Τα 3 ζώδια που… θα πουλούσαν ψυγείο σε Εσκιμώο

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κι αυτό μόνο του ως… ταλέντο μπορεί να χαρακτηριστεί. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι καταφερτζήδες από κούνια και θα μπορούσαν να πουλήσουν ψυγείο σε Εσκιμώο.

Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία, φοβερή επίδραση και επικοινωνιακά ταλέντα, τέτοια που δεν γίνεται να τους αρνηθείς. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία ζώδια με την πιο ισχυρή πειθώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr.

Ζυγός

Άλλος ένας επικοινωνιακός, διπλωμάτης και σούπερ γοητευτικός, που ξέρει ακριβώς τι να πει για να σε τουμπάρει, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να αντισταθείς. Αν τον ξέρεις καλά, μπορείς να καταλάβεις με τη μαεστρίαθα πείσει με επιτυχία φίλους που έχουν τσακωθεί να τα ξαναβρούν ή να «σβήσουν» έναν καβγά, πριν καν αρχίσει.

Στην ερωτική του ζωή, είναι ο σύντροφος που δεν γίνεται να κρατήσεις μούτρα, ακόμα κι αν σε έχει πειράξει. Επιπλέον, με το στιλ του, δεν γίνεται να του χαλάσεις χατίρι.

ζώδια αστρολογία

Δίδυμοι

Εννοείται ότι ο Δίδυμος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και πραγματικά είναι από εκείνους που δεν δέχονται το «όχι» ως απάντηση. Για κάθε άρνηση, βρίσκει χίλια επιχειρήματα και λόγους για να την ανατρέψει. Τελικά, θα σε εξαντλήσει με το μπλα-μπλά και την επιμονή του και προτού το καταλάβεις, θα συμφωνήσεις σε ό,τι θέλει να κάνεις, ακόμα και για να τον ξεφορτωθείς.

Μην ξεχνάς ότι έχει δύο πρόσωπα, οπότε μην σε ξεγελά η παιχνιδιάρικη στάση του και πιστεύεις ότι είναι αθώο παιδί. Μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σε μπλέξει ακόμα περισσότερο στον ιστό του. Είναι γνωστό ότι στα λόγια το έχει και η ατάκα «πουλάει ψυγείο σε Εσκιμώο» βγήκε μόνο γι’ αυτόν.

Σκορπιός

Ύπουλος όσο χρειάζεται, αρκετά οξυδερκής και με μυαλό που υπολογίζει τα πάντα, ο Σκορπιός έχει τον τρόπο να σε πείσει για τα πάντα, ακόμα και ό,τι ήταν δική σου ιδέα. Η πειθώ του είναι απίστευτη, καθώς, αφού σε σαγηνεύσει και αποκτήσει ένα δεσμό μαζί σου, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς το οτιδήποτε σου ζητήσει.

Ποτέ δε θα σου ανοίξει τα χαρτιά του ευθέως, αλλά αν, για παράδειγμα, θέλει να βρεις πληροφορίες για το νέο αμόρε ενός/μιας φίλου/ης ή να τον καλύψεις κάπου, θα στο φέρουν έτσι που στο τέλος θα υπακούσεις και θα το θεωρήσεις και φυσιολογικό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share