Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Να μας ζήσουν»: Αυτά τα 4 ζώδια θα κάνουν γάμο το 2023

Άραγε εσύ θα βάλει την κουλούρα φέτος;

2 Ιανουαρίου 2023 11:37
«Να μας ζήσουν»: Αυτά τα 4 ζώδια θα κάνουν γάμο το 2023
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως σκέφτεσαι τον γάμο και αν φέτος θα είναι η χρονιά που θα «βάλεις την κουλούρα»; Ή μήπως είσαι από εκείνους που λένε «μωρό μου, δεν παντρεύομαι πριν από τα 40...», αλλά ξαφνικά αναμένεται να βρεθείς παντρεμένος;

Τα ζώδια αποκαλύπτουν ποια είναι τα ζώδια που θα παντρευτούν το 2023. Εσύ άραγε ανήκεις σε ένα από αυτά;

Με την ευκαιρία δες εδώ για ποια ζώδια θα απογειωθεί η καριέρα το 2023.

Ζυγός

Ζυγέ μου, είσαι το άτομο που επιζητάς και αγαπάς την συντροφικότητα, δεν μπορείς την μοναξιά και είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα πήγαν λάθος, ανάποδα ή πολύ απλά έφαγες τα μούτρα σου … Το 2023 έρχεται με την ευκαιρία να «ριζώσεις» στο πλευρό ενός ανθρώπου και να νιώσεις και πάλι την μαγική δύναμη του εμείς οι 2 γινόμαστε 1!

Δεν είναι μόνο ότι ευνοείσαι να βρεις τον άνθρωπο σου μέσα στο 2023, αλλά οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου από το ξεκίνημα του νέου έτους βρίσκονται ήδη για την προετοιμασία ενός γάμου που από το Μάη και έπειτα θα έρθουν και απόγονοι! Κουφέτα να μας στείλεις γιατί το προβλέψαμε!

Καρκίνος

Όλοι λένε να ένα παιδί για σπίτι και πράγματι λατρεύεις την οικογένεια! Τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκες πολύ και πίστευες ότι αυτή η βαθύτερη εσωτερική σου ανάγκη για την δημιουργία μίας σωστής οικογένειας δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα!

Το 2023 όμως είναι η χρονιά που αφήνεις πίσω σου τις πίκρες και τις τοξικότητες του παρελθόντος, ενώ η προοπτική του γάμου θα αρχίσει ήδη να φαίνεται και να σου προσφέρεται τυχερά ήδη μέσα στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς. Από το καλοκαιράκι δένεις σταθερά την ερωτική άγκυρα και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος και πλήρης!

Αυτά τα 4 ζώδια θα κάνουν γάμο το 2023

Ταύρος

Το έχεις ήδη στα σκαριά, στην σκέψη σου, στις βλέψεις σου … είτε ήδη το έχεις αποφασίσει! Το 2022 σε αιφνιδίασε ποικιλοτρόπως και οι συνθήκες ήρθαν έτσι όπου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αλλαγή τρόπου ζωής, στην αλλαγή συνηθειών αλλά και στην ουσιαστική δέσμευση! Ήδη μέχρι τον Μάρτιο του 2023, η απόφαση του γάμου έχει παρθεί … Βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της σχέσης σου και θέλεις να … «αποκατασταθείς»!

Ακόμα και αν αυτή την στιγμή δεν είναι στις βλέψεις σου, να ξέρεις ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα ωριμάσει σαν ιδέα και σαν απόφαση και το βήμα θα το κάνεις…. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας περνά το Μάη στο ζώδιο σου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και από εσένα τα κουφέτα είναι βέβαιο ότι θα τα φάμε! Προσοχή μόνο, να σου χωράει το νυφικό (ή το κουστούμι) γιατί εύκολα ο Δίας θα σε στρουμπουλέψει κιόλας!

Λέοντας

Έλεγες «εγώ ποτέ, δεν υπάρχει περίπτωση»… σου έλεγαν όλοι: «Ποτέ μην λες ποτέ … θα την πατήσεις» έκανες γκριμάτσες και απαντούσες «Εγώ νταλκά στο κεφάλι μου δεν βάζω»! Το 2023 έρχεται για να διαψεύσει τα λόγια σου, αφού μετά τα στραπάτσα που έχεις φάει, τους άκυρους τοξικούς έρωτες, τις λανθασμένες ερωτικές σου επιλογές, αλλά και τους καβγάδες άνευ ορίων… ήρθε η ώρα να νιώσεις μέσα σου, ότι έχει ωριμάσει η σκέψη και η ιδέα για ένα γάμο!

Τα περισσότερα Λιοντάρια βέβαια (μπορεί και εσύ) το 2023 ετοιμάζονται για τον 2ο γάμο τους (και όχι για τον 1ο). Οι πρώτοι 5 μήνες της χρονιάς φέρνουν την ωρίμανση της απόφασης, και στην συνέχεια ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει την δέσμευση και την τέλεση ενός γάμου, ο οποίος φέρνει στην ζωή σου τη μεγάλη αλλαγή!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share