Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

12 Ιουνίου 2023 06:52
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη του Ερμή στον Δίδυμο.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Σελήνη να σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου, με το ερωτικό δίδυμο, Αφροδίτη-Άρη. Ευκαιρία να αναδείξεις την δημιουργικότητα αλλά και τον ερωτισμό σου. Με την εκπληκτική κοινωνική δραστηριότητα που διαθέτεις δεν περνάς με τίποτα απαρατήρητος είσαι περισσότερο από ποτέ εκφραστικός, ερωτικός και δημιουργικός και απολαμβάνεις μία μέρα γεμάτη κέφι και ευκαιρίες ψυχαγωγίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας που για σένα σημαίνει τσαγκαροδευτέρα. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι και προτιμάς την χαλάρωση και την ηρεμία του σπιτιού. Η εσωστρεφή σου διάθεση καθόλου δεν σε χαλάει, αφού το τρίγωνο της Σελήνης με το ερωτικό δίδυμο, Αφροδίτη-Άρη, σου τονίζουν ότι πουθενά δεν είναι καλύτερα από το σπίτι. Μέρα κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα προσωπικά ή εργασιακά και να ξαλαφρώσεις από μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας βρίσκει την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα για συναντήσεις και επαφές με το κοντινό περιβάλλον. Μηνύματα, συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Το πάθος πηγάζει από μέσα σου και τα λόγια σου είναι σταράτα, γλυκά και μες το θέμα. Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη και για εμπορικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει με την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Νιώθεις ιδιαίτερα συναισθηματικός και ασφαλής με αυτή την ευεργετική όψη. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου και ξαλαφρώνεις το κεφάλι σου από τους προβληματισμούς των περασμένων ημερών. Παράλληλα σε ενδιαφέρει η κοινωνική καταξίωση και η επίτευξη των στόχων. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό – οικονομικό σχέδιο!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας, βρίσκει την Σελήνη να τριγωνίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτης-Άρη. Με τους δύο αιώνιους εραστές στο ζώδιο σου, ποιος σε πιάνει. Η παρουσία σου είναι τρανταχτή και δεν περνάς απαρατήρητος. Στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και όλοι μιλούν για σένα. Βαδίζεις με τον αέρα και την σιγουριά της τονισμένης αυτοπεποίθησης. Η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις ένα μακρινό καλοκαιρινό ταξίδι ή για να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά, με το τρίγωνο της Σελήνης με το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρη. Αν και η διάθεση σου δεν είναι και στα καλύτερα της, εντούτοις παίρνεις βοήθειες που σε βγάζουν από την εσωστρέφεια. Η ανησυχία για τα οικονομικά υποχωρεί γιατί δίνονται λύσεις μέσω της εργασίας σου για ανάπτυξη και πρόοδο. Στον ερωτικό τομέα διεισδύουν οι αμφιβολίες.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με το τρίγωνο της Σελήνης με τους αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη. Μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αφού παίρνεις τις απαραίτητες βοήθειες, ώστε να τα προωθήσεις. Επίσης σε στηρίζουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς και οι φίλοι. Όπως καταλαβαίνεις όλοι τάσσονται στο πλευρό σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τα όνειρα, τις προσδοκίες σου αλλά και για να λάβεις στήριξη από το περιβάλλον σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης, με τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται εξ ολοκλήρου στην κοινωνική προβολή και καταξίωση. Κοπιάζεις, κουράζεσαι και θέλεις να ανταμειφθείς έστω ηθικά. Μην ανησυχείς και οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Η μέρα είναι κατάλληλη για συγκρότηση των στόχο σου, αλλά και για να δεις καλά αποτελέσματα στην εργασία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με την ευνοϊκή όψη τριγώνου της Σελήνης ,με τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη. Έχεις την εύνοια και την τύχη που χαμογελά και σε βοηθά να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Η επίτευξη των στόχων είναι δεδομένη. Όταν είσαι τόσο θετικός και νιώθεις αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά. Αναπτύσσεσαι και εξελίσσεσαι με γρήγορους ρυθμούς και η μέρα προσφέρεται για θετικά νέα, σχέδια διακοπών ή και νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας που ξεκινά με την ευνοϊκή όψη του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και των δύο αιώνιων εραστών Αφροδίτη-Άρη. Είσαι εσωστρεφής και δεν αποζητάς την κοινωνική συναναστροφή. Ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά, ιδιωτικά θέματα μακριά από εξωτερικές επιρροές. Τα κουκουλωμένα προβλήματα της οικογένειας, των φορολογικών, κληρονομικών υποχρεώσεων ή των λογαριασμών βγαίνουν στην φόρα αλλά μπορείς να διαχειριστείς επιτυχώς την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας που το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη σε βοηθούν στην εξομάλυνση των διαπροσωπικών σχέσεων. Πρώτος αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να απλώσεις το χέρι της συμφιλίωσης και να προτείνεις συμβιβασμό. Οι ιδέες σου και ο τρόπος που τις επικοινωνείς θα φέρει θετικές εξελίξεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις και να ειπωθούν κάποια λόγια που θα φέρουν την αποκατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με το θετικό τρίγωνο της Σελήνης προς τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη-Άρη. Η μέρα είναι εξαιρετικά επιβοηθητική και απαλύνει το άγχος που σε είχε καταβάλει. Η δουλειά και η σκληρή καθημερινότητα δεν σου άφηναν χρόνο και περιθώρια για ξεκούραση και κοινωνική ζωή. Τώρα θα τα αποκτήσεις όλα όσα σου έλειψαν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συγκροτήσεις τις εργασίες και τα οικονομικά και να νιώσεις πιο ήρεμος ότι όλα μπαίνουν επιτέλους σε μία σειρά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share