Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Το παρελθόν «ξαναχτυπά» από Magic F’Ariel: Επανασυνδέσεις με πρώην για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο;

8 Ιανουαρίου 2023 11:15
Το παρελθόν «ξαναχτυπά» από Magic F’Ariel: Επανασυνδέσεις με πρώην για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια από Magic F'ariel: Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια πρόκληση το κείμενο αυτό από μόνο του! Πώς να αντισταθώ, έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω, αν η Αφροδίτη θα καταφέρει να γλυκάνει την παγωμένη καρδιά ενός Υδροχόου! Δύσκολη αποστολή, έτσι δεν είναι;;;

Ο Γενάρης ξεκίνησε με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έστω για τρεις μερούλες. Το προσπερνώ το γεγονός, γιατί η αγάπη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 03/01 μέχρι και τις 26/01/23! Έχει αρκετές ημέρες μπροστά της για να κάνει το θαύμα της. Από τις 09/01 – 10/01 η Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους και κάπου εκεί τριγύρω βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω και κάπως έτσι εμφανίζονται αγάπες από το παρελθόν! Ένα τηλεφώνημα; Ένα μήνυμα; Μια απρόβλεπτη συνάντηση; Πάντως Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, το μυαλό σας, η καρδιά σας, όλη σας η ύπαρξη κάπου αλλού! Σε εκείνα τα μάτια τα αξέχαστα. Και ερωτώ. Θα το αφήσετε να περάσει στο φλου; Η σκέψη έχει απίστευτη ενέργεια, είναι μαγική. Είναι όμως αρκετό;

 Magic F’Ariel ζώδια αφροδίτη στον υδροχόο

Η Αφροδίτη ακόμα στον Υδροχόο από τις 14/01 μέχρι και τις 22/01/23 έχει ραντεβού με τον Ουρανό, ανάδρομος στον Ταύρο και τον Κρόνο που είναι κατσικωμένος στους Υδροχόους. Απρόβλεπτες ημέρες, υπάρχει πολύ ένταση, πολλές οι προκλήσεις και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Πάλι γίνεται ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις, ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει. Με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο πολύ λέμε! Είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο, υπάρχει πιο ψυχρό συναισθηματικά ζώδιο; Στάζω το φαρμάκι μου η κάργια..

Όμως από τις 22/01 μέχρι και τις 26/01 η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες της ημέρες στον Υδροχόο, οπότε μοιράζει χρήμα. Κάποιος παίρνει μια προαγωγή, κάποιος ένα μπόνους, μια αύξηση, ίσως και να βρεθεί και μια καλύτερη δουλειά! Δικαιώνει την αγωνία και τον αγώνα του μάχιμου, πιστού, υπαλλήλου της χρονιάς; Πωωω σκληρό και αυτό πολύ.. για τους λοιπούς βέβαια..

Και τέλος και δόξα να έχει η Αφροδίτη στους Ιχθύες, επιτέλους καιρός για ρομαντζάδες, αγάπες και λουλούδια. Πετάμε την πανοπλία και βουρ στο παιχνίδι του έρωτα.. Αυτά είναι!

Διαβάστε τη συνέχεια με τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο...magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share