Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Οι αδελφές ψυχές τους

31 Δεκεμβρίου 2022 15:27
Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζώδιό σου μπορεί να πει πολλά την προσωπικότητά σου, ακόμα κι αν εσύ ακόμα αγνοείς κάποια από τα στοιχεία της. Τα ενδιαφέροντά σου, τα πράγματα που απεχθάνεσαι, η ιδανική καριέρα, οι ερωτικοί σου σύντροφοι και οι καλύτεροι σου φίλοι. Όλα κομμάτια της ζωής σου, στα οποία ο αστρολογικός σου χάρτης δίνει, κάποιες κατευθύνσεις. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιά ζώδια θα εκτοξευτεί η καριέρα το 2023.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Υπάρχουν μερικά ζώδια που από την στιγμή που θα βρεθούν μαζί, οι πιθανότητες για μια νέα φιλία είναι πραγματικά πολλές. Η επαφή τους είναι αβίαστη και ουσιαστική, αλλά και διασκεδαστική. Ό,τι αναζητάς δηλαδή σε μια φιλία. Αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι το ζώδιο που κάνει τον/την ιδανικό/ή κολλητό/ή σου, συνεχίστε να διαβάζεις.

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι ξεκινούν φιλίες πολύ γρήγορα, βουτώντας με το κεφάλι χωρίς δισταγμό. Ένας φίλος ή μια φίλη Κριός, δίνει κίνητρα και προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Ο Κριός τα πηγαίνει καλύτερα με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως ο Τοξότης. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς απολαμβάνουν πραγματικά το ένα τη συντροφιά του άλλου, επιλέγοντας να περνούν νύχτες μιλώντας για υψηλότερες αναζητήσεις ζωής. Ο Κριός λατρεύει το έξυπνο μυαλό του Τοξότη, ενώ ο Τοξότης θαυμάζει την τολμηρή προσωπικότητα του Κριού.

Μια άλλη ευνοϊκή φιλία είναι ο Κριός και οι Δίδυμοι. Αυτοί οι δύο απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο συζητώντας ο ένας με τον άλλον στο τηλέφωνο. Κάνει ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άνετα, καθώς ο Δίδυμος βασίζεται στον Κριό για καλές συμβουλές, που του αρέσει να τις δίνει, και ο Κριός μοιράζεται ελεύθερα κουτσομπολιά και μυστικά. Ο Δίδυμος είναι το αδερφάκι που δεν είχε ποτέ ο Κριός.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο – Ταύρος

Είτε πρόκειται για ρομαντική σχέση είτε για φιλία, ο Ταύρος είναι εξαιρετικά πιστός. Γι’ αυτό, όταν δύο Ταύροι σμίξουν, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Λατρεύουν το καλό φαγητό, το κρασί και είδη πολυτελείας, ενώ ενθαρρύνουν τους άλλους σε καλλιτεχνικές και αισθησιακές αναζητήσεις.

Ένα άλλο ζώδιο της γης που είναι συμβατό με τον Ταύρο, είναι η Παρθένος. Και οι δύο απολαμβάνουν ο ένας το προσγειωμένο και χαλαρό vibe του άλλου. Ομοίως, ο Ταύρος απολαμβάνει επίσης ποιοτικό χρόνο με τους Καρκίνους, που δίνουν την ίδια αξία στις σχέσεις. Ο Ταύρος επιτρέπει στον Καρκίνο να αισθάνεται ασφαλής για να εγκαταλείψει τη ζώνη άνεσής του και σε αντάλλαγμα, ο Ταύρος αισθάνεται την τρυφερή αγάπη ενός Καρκίνου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ως φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, προσφέροντας μια διαφορετική αντίληψη για καταστάσεις. Πράγμα που βοηθά άλλα ζώδια να αναπτυχθούν. Δίδυμοι και Παρθένοι, είναι οι απόλυτοι φίλοι με τη δύναμη του Ερμή να τους ενώνει και στα καλά και στα άσχημα. Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν παρόμοιο στυλ επικοινωνίας. Perfect match με το «καλημέρα».

Οι Δίδυμοι αγαπούν επίσης τους φίλους τους Ζυγούς γιατί και οι δύο προσφέρουν κάτι μοναδικό στη φιλία. Ο Ζυγός προσθέτει δημιουργικότητα στη διανόηση των Διδύμων ανοίγοντας νέους, συναρπαστικούς και καλλιτεχνικούς ορίζοντες στους Διδύμους, που δεν λένε ποτέ όχι σε νέα ερεθίσματα. Σε αντάλλαγμα, οι Δίδυμοι διδάσκουν τον Ζυγό τους για το πώς να ζουν μια ζωή, έχοντας έναν υψηλότερο σκοπό.

Καρκίνος

Οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι θα διασκεδάσουν περισσότερο μαζί πηγαίνοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, συναυλίες και πάρτι. Ενώ Καρκίνος και Σκορπιός θα συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους και τις ψυχικές τους ικανότητες, κάτι που επιτρέπει σε αυτούς τους φίλους να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Οι Ιχθύες θα καταλάβουν επίσης τις συναισθηματικές τάσεις του Καρκίνου. Και αν ο Καρκίνος αναζητά έναν πρακτικό αλλά με κατανόηση φίλο, ο Αιγόκερως δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Αυτοί οι φίλοι ισορροπούν ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερως δίνει πρακτικές συμβουλές και ο Καρκίνος προσφέρει μια πιο ευαίσθητη οπτική για τα θέματα. Αυτές οι διαφορές προσελκύουν ο ένας τον άλλο, δημιουργώντας μια διαρκή φιλία.

Ζώδια και φιλία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο – Λέων

Οι Λέοντες είναι φλογεροί, παθιασμένοι και δίνουν κίνητρα στους γύρω τους. Έτσι συχνά αναζητούν φίλους στο ίδιο ενεργειακό επίπεδο. Εκεί μπαίνει ο Υδροχόος. Ο αμοιβαίος σεβασμός και ο θαυμασμός φέρνουν αυτά τα δύο ζώδια κοντά. Όταν ο Λέων αναζητά μια πιο χαλαρή και δροσερή ατμόσφαιρα, θα αναζητήσουν τους Ιχθύες φίλους τους, που θα τους βοηθήσει να ηρεμήσει το φλογερό ταπεραμέντο ενός Λέοντα. Ο Λέων και ο Ιχθύς συνδέονται λόγω της επιθυμίας τους να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν μπαίνουν επιπόλαια στις φιλίες. Συχνά ξοδεύουν χρόνο αποφασίζοντας αν το άτομο που τους ενδιαφέρει αξίζει την ενέργειά τους, καθώς τους αρέσει να περιβάλλουν τον εαυτό τους μόνο με θετικότητα. Enter Αιγόκερως: Η γήινη αδελφή ψυχή της Παρθένου. Αυτοί οι γήινοι φίλοι θα δεθούν στη φύση, περνώντας χρόνο στην υπέροχη ύπαιθρο. Και οι δύο μοιράζονται μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, που θα κάνει αυτό να γελάει για ώρες. Οι Ζυγοί ταιριάζουν πολύ και στους Παρθένους. Θα συνδεθούν εύκολα, καθώς έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα, όπως η ποπ κουλτούρα. Επειδή είναι γειτονικά ζώδια, θα κάνουν δια βίου συμμαχίες. Τα ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός, τείνουν επίσης να βγάζουν τα καλύτερα στοιχεία στους Παρθένους. Ο ένας καθησυχάζει τον άλλο με την αφοσίωσή τους, βοηθώντας να ηρεμήσουν τα άγχη και κάνοντας συχνές, βαθιές, διανοητικές συζητήσεις.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικοί φίλοι για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο, δένονται αμέσως με άλλα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος, που κατανοεί τις θεμελιώδεις ανάγκες τους. Αυτά τα ζώδια γίνονται κολλητοί αμέσως, λόγω της αμοιβαίας αίσθησης του στυλ και της ανάγκης για αυτονομία στις φιλίες. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια μαζί, για να είναι αληθινοί κολλητοί. Από την άλλη πλευρά, κλασικό παράδειγμα ότι τα αντίθετα έλκονται, είναι όταν Ζυγοί και Αιγόκεροι συναντιούνται. Ως φίλοι, ο ένας διευρύνει τις προοπτικές του άλλου, τις οποίες και οι δύο βρίσκουν πολύτιμες. Ο διπλωματικός Ζυγός μπορεί να φέρει καινοτόμες γνώσεις στον σταθερό Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως επευφημεί τον Ζυγό προσφέροντας υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο – Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορούν να αγαπούν άνευ όρων και με πάθος, αλλά και να νοιάζονται βαθιά για τους φίλους τους. Αν αποκτήσεις έναν φίλο ή μια φίλη Σκορπιό, θα έχεις μια παντοτινή φιλία. Ένα από τα καλύτερα ζευγάρια φιλίας του ζωδιακού κύκλου, είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Αυτά τα δυο ζώδια του νερού, θα περάσουν το χρόνο τους μιλώντας για τα όνειρά τους και προστατεύοντας ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Ομοίως, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως μπορούν να οικοδομήσουν ισόβιες φιλίες, λόγω του ενεργού τρόπου ζωής και της σκληρής δουλειάς τους. Η επιθυμία τους για επιτυχία μπορεί να κάνει αυτούς τους φίλους ασταμάτητους.


Τοξότης

Ενώ ο Τοξότης μπορεί να είναι διασκεδαστικός, τρυφερός και easy going, είναι ειλικρινής και ωμός από τη φύση του. Πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως δεν τα πάει καλά με υπερβολικά ευαίσθητα ζώδια. Το πιο προφανές ζευγάρι για έναν Τοξότη, είναι ένας άλλος Τοξότης, καθώς μοιράζονται έναν αμοιβαίο ενθουσιασμό για τη ζωή και αυθορμητισμό. Είτε πρόκειται για ένα αυθόρμητο ταξίδι, είτε για κάμπινγκ, είτε για ξενοδοχείο με spa, αυτοί οι δύο χρησιμοποιούν τη χαρά τους για να ενισχύσουν τις κοινές τους εμπειρίες.

Ένα όχι και τόσο προβλέψιμο ταίρι, είναι ο Τοξότης και οι Ιχθύες. Ο ουρανός είναι το όριο, όταν ο Τοξότης και οι Ιχθύες γίνονται φίλοι. Οι Ιχθύες είναι οι ονειροπόλοι και δημιουργικοί του ζωδιακού κύκλου. Οπότε όταν είναι με τον Τοξότη, κάποιον που στοχεύει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο, δεν έχουν πρόβλημα να ονειρεύονται μαζί, να ρισκάρουν και να προσφέρουν ο ένας στον άλλον, ιδέες για τη ζωή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο καλοί φίλοι γιατί είναι αξιόπιστοι, αστείοι και πιστοί. Ουσιαστικά, θα αναζητήσουν φιλίες με τους Ιχθύς και τον Υδροχόο, επειδή αυτοί οι δύο ωθούν τον Αιγόκερω στη διασκεδαστική και άγρια ​​πλευρά τους. Ο Αιγόκερως αγκυροβολεί τους Ιχθύς από το ονειρικό τους σύννεφο, ενώ οι Ιχθύες προσθέτουν μυστικιστική φαντασία στη φιλία. Επιπλέον, ο Υδροχόος βοηθά να προσθέσει λίγο αυθορμητισμό στον κατά τα άλλα δομημένο και άκαμπτο Αιγόκερω.

Οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο – Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έλκονται από τα ζώδια που είναι ονειροπόλα και θα προσθέσουν ελαφρότητα, αγάπη και γέλιο στη ζωή τους. Κανένα ζώδιο δεν το καταλαβαίνει αυτό περισσότερο από έναν άλλο Υδροχόο. Αυτοί οι δύο καταλαβαίνουν ο ένας τις ιδιορρυθμίες και την ανάγκη του άλλου για ελευθερία, αγκαλιάζοντας τους επαναστατικούς τρόπους τους. Αυτό το ζώδιο του αέρα θα διασκεδάσει επίσης με τους Ιχθύς φίλους του. Οι δυο τους γιορτάζουν τη φιλία τους μέσω της δημιουργίας, επιλέγοντας να ακολουθήσουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως η τέχνη, η μουσική και ο χορός.

Ιχθύες

Όποτε χρειάζεσαι έναν ώμο για να κλάψεις, τηλεφώνησε σε μια φίλη/ φίλο σου Ιχθύ. Όλα τα προβλήματα του κόσμου εξαφανίζονται όταν οι Ιχθύες κάνουν φίλους άλλους Ιχθύες. Οι δύο τους χρησιμοποιούν τις συναισθηματικές τους κεραίες για να κολυμπήσουν μαζί στη ζωή, προσφέροντας ευαισθησία και καλοσύνη μέσω της μεταμορφωτικής φιλίας τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share