Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Καταιγίδα» από λεφτά φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη: Το ζώδιο που θα «κολυμπάει» στο χρήμα μέχρι το τέλος Μαΐου

Σπουδαίες οι εξελίξεις στις επόμενες μέρες

17 Μαΐου 2024 10:01
«Καταιγίδα» από λεφτά φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη: Το ζώδιο που θα «κολυμπάει» στο χρήμα μέχρι το τέλος Μαΐου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σμάρω Σωτηράκη μοιάζει να φέρνει εξαιρετικά νέα για αρκετά ζώδια, αν κι ένα συγκεκριμένο μάλλον θα έχει... την τιμητική του έως το τέλος του Μαΐου.

Η αστρολόγος είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2024. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Είναι μια σημαντική εβδομάδα αυτή μιας και είμαστε σε θέση να μιλάμε για καλοκαίρι και ταξιδάκια. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε τον Ήλιο που θα περάσει στους Διδύμους και γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, ενώ η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ανάλαφρη. Την Πέμπτη 23 Μάη, έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, ανθίζουν λοιπόν τα φλερτ και αναμένουμε έναν χαμό στον τομέα αυτό.

Ενώ την ίδια μέρα θα έχουμε και την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, παράλληλα με την Πανσέληνο θα έχουμε και το εξάγωνο του Δία και του Ποσειδώνα λίγο πριν ο Δίας αλλάξει ζώδιο και περάσει την Κυριακή στους Διδύμους. Η είσοδος του Δία θα κάνει πιο ανάλαφρη την ατμόσφαιρα αλλά και την καθημερινότητα μας, θα γίνουμε σίγουρα πιο εξωστρεφείς και χαρούμενοι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share