Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Τόμπολα» από τον Κώστα Λεφάκη: Όλος ο «χρυσός» πέφτει πάνω σε Διδύμους και 4 ακόμη ζώδια

Η ανταπόκρισή μας στις ξαφνικές αλλαγές που πλησιάζουν

17 Μαΐου 2024 11:17
«Τόμπολα» από τον Κώστα Λεφάκη: Όλος ο «χρυσός» πέφτει πάνω σε Διδύμους και 4 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στα... ξαφνικά που μας έρχονται πολύ σύντομα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, τονίζοντας όμως πως μπορούμε να ανταποκριθούμε πολύ καλά.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σημαίνει πως κυριαρχούν η ανησυχία της σκέψης και οι ξαφνικές αλλαγές, με την Άση Μπήλιου επίσης να είναι αισιόδοξη στις προβλέψεις της.

ΚΡΙΟΣ

Παρόλη την παρουσία του απαιτητικού και περιοριστικού Κρόνου στον τομέα των οικονομικών, η συμβολή του Άρη σας δίνει τις δυνατότητες για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει χαρά μέσα από μια ευχάριστη συγκέντρωση, μια έξυπνη φιλική κουβέντα και φυσικά μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση μπορεί να είναι το στοιχείο της καθημερινότητας, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να είστε όμως σίγουροι ότι η μετριοπάθεια και η ευελιξία σας θα επιβραβευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρυφερότητα, η ζωντάνια και η ανανέωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αναδομήσετε τις σχέσεις σας πάνω σε σταθερές ρεαλιστικές βάσεις.

ΛΕΩΝ

Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, φροντίστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, γιατί δεν αρκεί η εξυπνάδα και το χιούμορ σας για να αρέσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε με πρακτικό μάτι τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς δεσμούς σας, μιας και δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση τους.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σας ταλαιπωρεί αναμφισβήτητα αλλά τελικά θα σας βοηθήσει να πάρετε έξυπνες και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χαθεί μέσα σ’ ένα λαβύρινθο, μην ξεχνάτε όμως ότι όσο δύσκολη και αν παρουσιάζεται είναι πολύ σημαντική για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή παρουσιάζονται νέοι τρόποι επικοινωνίας και απίστευτες δυνατότητες γνώσης, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος πριν σιγουρευτείτε για τη δική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο φως και ο ο Ερμής από τον Ταύρο σας βοηθά την εβδομάδα αυτή να βρείτε τρόπους να τις καλύψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι πλανητικές όψεις σας θυμίζουν ότι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική και την πρόνοια μαζί σε κάθε τομέα.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share