Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μοιράζει χρήμα για 4 μέρες η Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο

Η ανάλυση της αστρολόγου για το διήμερο και πέρα από αυτό

17 Μαΐου 2024 13:06
Μοιράζει χρήμα για 4 μέρες η Λίτσα Πατέρα: Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας το για ποια ζώδια ξημερώνουν αρκετές ημέρες με απόλυτη ευτυχία, ίσως και... κάτι παραπάνω από αυτή σε όλους τους τομείς, με τις συνθήκες να είναι πολύ ευνοϊκές.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι μια σειρά από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα μας περιμένει, όμως παράλληλα η τέχνη και τα ιατρικά ζητήματα φαίνεται πως θα μας πάνε πάρα πολύ καλά, με πολλά να συμβαίνουν χωρίς να σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε καταστάσεις, κάτι που επισημαίνει και η Βίκυ Παγιατάκη.

Η ανάλυση για το τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο από τη Λίτσα Πατέρα

Η ίδια τονίζει, πάντως, ότι έρχεται ένα πολύ καλό τετραήμερο με τον Ήλιο να συναντά τον Δία, μπαίνοντας το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους, κάτι που σημαίνει πως καινούργια πράγματα έρχονται στο προσκήνιο και σε όλα τα «μέτωπα», φέρνοντας πάμπολλες θετικές εξελίξεις.

Παράλληλα, βέβαια, πρέπει να προσέχουμε τον Άρη που μας παρακινεί σε πράγματα και πρέπει να δείξουμε προσοχή σε θέματα που αφορούν, είτε την οικογένεια είτε την επικοινωνία μας.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share