Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Χίλια κομμάτια ο Μιχάλης Ρέππας για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα η κηδεία της σήμερα» (video)

Βαθιά συγκινημένος ο σεναριογράφος

9 Μαΐου 2024 12:14
Χίλια κομμάτια ο Μιχάλης Ρέππας για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα η κηδεία της σήμερα» (video)
Αριστερή φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Ημέρα βαρύ πένθους η σημερινή (9/5) για τον καλλιτεχνικό κόσμο, που συνόδευσε την Άννα Παναγιωτοπούλου στην τελευταία της κατοικία.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην κηδεία για το τελευταίο αντίο, ήταν και ο σεναριογράφος και επί χρόνια συνεργάτης της ηθοποιού, Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την ηθοποιό.

«Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Η Άννα υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και για μένα και για τον Θανάση, μας έδινε έμπνευση, όχι γι’ αυτά που έπαιζε μόνο αλλά για όλα όσα έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και αυτό φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος», δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρόν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου είναι οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Παντελής Καναράκης, Κάτια Δανδουλάκη, Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιώργος Κιμούλης, Παύλος Ορκόπουλος, Τζόυς Ευείδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ελένη Καστάνη κ.ά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share