Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ρεσιτάλ ομοφοβίας από Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ» (video)

«Εγώ, αν με πεις "το", θα παρεξηγηθώ, αν με πεις πράμα»

19 Μαΐου 2024 17:53
Ρεσιτάλ ομοφοβίας από Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος σχολίασε επικριτικά τις φετινές εμφανίσεις στη Eurovision.

Ο δημοσιογράφος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Μάλιστα, χαρακτήρισε το act τους ως «προεόρτια»... αισθησιακής ταινίας και δήλωσε δυσαρεστημένος με τις πεντάλφες αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Οι αναχρονιστικές αντιλήψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Αισθάνθηκα άβολα βλέποντας Eurovision με τα παιδιά μου, δεν ήξερα τι να πω για αυτό που βλέπουν»

«Ξεκίνησα να δω τη Eurovision με τα παιδιά μου και έκλεισα την τηλεόραση. Πήγα να τη δω σε διαφορετικό δωμάτιο από επαγγελματική διαστροφή. Γιατί να εξηγήσω στον γιο μου, που είναι έξι χρονών, γιατί αυτός ο κύριος έπιασε τα αχαμνά του άλλου. Ξέρω και άλλους δέκα γονείς που μίλησα μαζί τους, έκλεισαν την τηλεόραση όταν έβγαινε ο άλλος με το μόριό του. Προσπαθώ να αγαπήσουν τα παιδιά μου το σώμα τους και να κάνουν γυμνισμό με την αθωότητα της ηλικίας, αλλά δε θέλω να πονηρευτούν», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ. Είναι διαφορετικό η LGB κοινότητα, οι οποίοι είναι μέλος της κοινωνίας. Είμαστε σε μία ευνομούμενοι ευρωπαϊκή χώρα και έχουν θεσμοθετηθεί νόμοι. Αν ασκήσει bullying κάποιος σε αυτούς τους ανθρώπους, θα πάει φυλακή και δόξα τω Θεώ που έγινε αυτό. Το QI γιατί το έβαλαν μέσα σε αυτήν την κοινότητα; Τι σημαίνει το queer; Εγώ, αν με πεις "το", θα παρεξηγηθώ, αν με πεις πράμα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share